Hvordan var artiklen?

1477820cookie-tjekPS5 Games Event starter den 3. juni, ifølge rapporten
Events
2020/05

PS5 Games Event starter den 3. juni, ifølge rapporten

Der er kommet et nyt stykke op, der beskriver, at Sony planlægger at lave et PS5-relateret show, hvor denne begivenhed starter den 3. juni 2020. Det er uklart, hvilke spil og oplysninger om PS5, der vil dukke op, men lige nu er begivenheden sat for næste uge vil sandsynligvis gå live på nævnte dato ifølge en ny rapport.

Den pågældende rapport stammer fra hjemmesiden videogameschronicle.com, et websted, der kan prale af en temmelig solid track record, når det kommer til rygter og forudsige ting, der kommer.

Når det er sagt, advarer siden om, at der er planlagt andre begivenheder i de kommende uger og måneder, og ikke alle væsentlige detaljer på PS5 vil blive afsløret under den første præsentation, der er sat til den 3. juni.

Med hensyn til at gå frem med forsigtighed, fortsætter forretningen med at sige, at datoen kan ændre sig (datoen 3. juni) på grund af arbejdsplaner, der påvirkes til det værre af coronavirus-foranstaltninger.

Ikke desto mindre, hvis alt går efter planen, og Sony er i stand til at løse eventuelle problemer, kan du forvente, at den 3. juni bliver en dag at huske i betragtning af VGC's track record.

Desuden hjemmeside gamingbolt.com har fundet ud af, at Sony sidst opdaterede sin officielle webportal i slutningen af ​​marts - efter den førende systemarkitekt Mark Cernys gennemgang af PS5's teknologi.

Efter at have foretaget yderligere undersøgelser har hjemmesiden fundet ud af, at Sony såede endnu en ny opdatering til playstation.com (dens hovedwebportal) den 27. maj 2020. Siden berører kort den næste PlayStations hastighed, spil og mere:

Lynhastighed

Udnyt kraften fra en brugerdefineret CPU, GPU og SSD med integreret I/O, der omskriver reglerne for, hvad en PlayStation-konsol kan.

Bedøvelse spil

Forundre dig over utrolig grafik, og oplev nye PS5™-funktioner.

Betagende fordybelse

Oplev en dybere spiloplevelse med understøttelse af haptisk feedback, adaptive triggere og 3D-lydteknologi.

Til sidst, at se, at Sony har opdateret sin officielle portal, validerer kun VGC's rapport om et kommende PS5-relateret show, der er planlagt til den 3. juni, hvilket betyder, at vi sandsynligvis er dage væk fra nævnte begivenhed.

Andre begivenheder