Hvordan var artiklen?

1476650cookie-tjekPlatinumGames insisterer på, at Bayonetta 3 ikke er aflyst, og arbejdet fortsætter under den aktuelle pandemi
Nyheder
2020/05

PlatinumGames insisterer på, at Bayonetta 3 ikke er aflyst, og arbejdet fortsætter under den aktuelle pandemi

Kendte ansigter hos PlatinumGames er kommet frem for at afklare ting vedr Bayonetta 3'er udvikling. Det kommende spil er stadig i værkerne, og på trods af den aktuelle pandemi, arbejder udviklerne stadig hårdt på at levere det tredje bidrag.

I starten af ​​året 2020 bemærkede PlatinumGames, at det kommende år ville blive et af de vigtigste i dets historie. Men 2020 bragte også en anden side frem, der ser Tencent hjælper virksomheden. Lige nu er der nogle fans, der stadig kan lide PlatinumGames, mens andre ikke er så glade for Tencent og live-ops aftale.

Uanset om du kan lide PlatinumGames eller ej, fortalte studieleder Atsushi Inaba og spildirektør Hideki Kamiya for nylig til hjemmesiden videogameschronicle.com under et interview, hvordan tingene skrider frem Bayonetta 3.

Du kan læse, hvad Inaba har at sige om arbejdet under den nuværende pandemi, og hvad der motiverer holdet til at fortsætte med at skubbe fremad med spiludvikling lige her:

"Fra et virksomhedsperspektiv er der meget, vi lærer og en masse nye forhindringer, som vi har haft brug for at fjerne sammen. Jeg formoder, at det er svært at forsøge at sætte et optimistisk spin på tingene uden at lyde upassende, men jeg er glad for at se, at mange mennesker kigger efter spil for at komme igennem denne situation. For det tjener også som motivation for os til at ville sætte os ned og arbejde vores bedste, så vi kan levere noget, der forhåbentlig kan bringe glæde til folk.”

Senere spurgte hjemmesiden Kamiya, om han nogensinde bliver træt af at blive spurgt om Bayonetta 3. Her er hans svar:

"Jeg er på Twitter, så jeg ser mange kommentarer hver dag. Jeg er glad for, at der stadig er forventning til titlen, men en ting, jeg gerne vil tage fat på, er den tendens, jeg ser, som er folk, der begynder at spørge, om spillet er blevet aflyst. Jeg vil have jer til at tage de bekymringer, I har på den måde, og smide dem ud af vinduet med det samme, fordi vi stadig arbejder hårdt på det, og det er på ingen måde blevet aflyst. Glæd dig venligst!"

Udviklerteamet er stadig interesseret i at lave spil og selvudgive, og det lyder som om, vi kan høre noget særligt fra PlatinumGames i de kommende måneder ifølge Inaba:

"Vi er stadig interesserede i selvudgivelse, og så jeg er sikker på, at der vil komme mere i fremtiden. Vi vil sandsynligvis have flere nyheder til folk i løbet af de næste par måneder om noget.”

Endelig ser coronavirus ud til at have ringe indflydelse på Bayonetta 3'er udvikling ved, at PlatinumGames stadig er i stand til at arbejde på den kommende titel og ikke annullere den.

Andre nyheder