Hvordan var artiklen?

1476360cookie-tjekPhantasy Star Online 2 kommer til pc via Windows 10 den 27. maj 2020
Nyheder
2020/05

Phantasy Star Online 2 kommer til pc via Windows 10 den 27. maj 2020

Segas Phantasy Star Online 2 vil blive tilgængeligt til afhentning til pc via Windows 10 eller Microsoft Store den 27. maj 2020. Men selve spillet er nu tilgængeligt til at downloade gratis for dem, der tilfældigvis ejer en Xbox One.

PC-gængere vil finde det Phantasy Star Online 2 kommer i næste uge, men det er kun til Windows 10 eller Microsoft Store. Med andre ord, hvis du ikke er fan af nævnte klient, eller du ikke har den installeret, så kan du ikke spille den "nye udgave" af Phantasy Star Online 2:

Jeg skal bemærke, at alle fremskridt, der holdes under Xbox One lukket og åben beta, kan overføres til pc-versionen, da der vil være understøttelse af cross-play/save:

Desuden er der tre versioner af Phantasy Star Online 2 som folk kan få til Xbox One-familien af ​​konsoller, som højst sandsynligt vil lande på pc. Disse versioner er Phantasy Star Online 2 Ragol Edition ($ 29.99) og Phantasy Star Online 2 Sonic Collaboration Edition ($ 59.99).

Og apropos pc, så er det uklart, om Phantasy Star Online 2 vil lancere på Steam, da JRPG tilbage i begyndelsen af ​​februar havde en notering for nævnte klient. I mellemtiden er spillet i øjeblikket "begrænset" til Microsoft Store, hvis du vil spille det på pc.

Endelig kan du få dette spil gratis lige nu på tværs af Xbox One-familien af ​​konsoller, mens pc-versionen lanceres sent i denne måned via Microsoft Store.

Andre nyheder