Hvordan var artiklen?

1475160cookie-tjekPatriot Act-bestemmelse tillader FBI adgang til din browserhistorie uden garanti
Nyheder
2020/05

Patriot Act-bestemmelse tillader FBI adgang til din browserhistorie uden garanti

Det amerikanske senat afholdt for nylig en afstemning for fornyelse af visse beskyttelser og ændringer i Patriot Act, en af ​​de mest forfatningsmæssige handlinger, der nogensinde er underskrevet i loven. En af bestemmelserne vil give føderale efterforskere mulighed for at kæmpe gennem din internetsurfningshistorik ... uden en garanti.

Techspot hentede nyheder fra Registret, der rapporterede, at kun to senatorer valgte at modsætte sig den nye bestemmelse ved at kæmpe for at gøre det obligatorisk, at der skulle kræves en beføjelse, før nogen retshåndhævende myndigheder bare kunne begynde at snyde ind i din browseshistorik.

Oregon Senator, Ron Wyden og Montana Senator, Steve Daines, var de to, der modsatte sig Patriot Act's overreach i borgernes browsing privatliv, men afstemningen om deres ændring kom kort i Senatet afstemning ... en stemme kort, faktisk.

59 stemmer blev talt, men fire senatorer stemte ikke, inklusive Nebraskas Ben Sasse, Washingtons Patty Murray, Tennessees Lamar Alexander og Vermonts egen Bernie Sanders.

Ja, Bernie Sanders var delvist ansvarlig for yderligere at fjerne dine rettigheder væk.

Som forklaret af The Register ...

”I henhold til § 215 kan regeringen indsamle næsten alt, så længe det er relevant for en efterforskning. Dette kan omfatte private registre over uskyldige, lovlydige amerikanere. De behøver ikke have gjort noget forkert. De behøver ikke at blive mistænkt for noget. De behøver ikke engang have været i kontakt med nogen, der mistænkes for noget. ”

Vær ikke overrasket, hvis dette bruges til at hjælpe med at dæmonisere eller male visse patrioter som "onde" i mediernes øjne, når det er tid til, at regeringen begynder at foretage skridt til enten at afvæbne borgere eller forsøge at undertrykke opstanden fra enhver græsrod. ledere i en milits.

Dine friheder bliver mindre garanteret for dagen, og du vil være heldig at flygte med et par af dem inden årets udgang.

(Tak for nyheds tip LupinIII)

Andre nyheder