Hvordan var artiklen?

1475870cookie-tjekEjerskab af System Shock 3-webstedet overført til Tencent, ifølge rapport
Industri Nyheder
2020/05

Ejerskab af System Shock 3-webstedet overført til Tencent, ifølge rapport

En ny rapport er kommet på nettet, der tyder på det System Shock 3 og udviklerne kan have fundet investering fra Tencent. Ja, den pågældende rapport siger videre, at ejerskab af System Shock 3'er hjemmesiden er blevet overført til det kinesiske megaselskab bedst kendt som Tencent.

Kan prale med en temmelig solid track record, når det kommer til at finde forskellige ting rundt omkring på nettet i forbindelse med videospil og kommende/uudgivne titler, hjemmeside videogameschronicle.com rapporterer, at både SystemShock3.com og SystemShock4.com fik deres ejerskab overført fra udvikleren "Otherside Entertainment" til "Tencent."

Ud over ovenstående følger publikationssiden op på ejerskabsnyhederne med information, der fremhæver, at domænerne før denne måned (april) var registreret til "Otherside Entertainment director Paul Neurath."

Desuden bemærker hjemmesiden, at udviklerne over System Shock 3 har søgt efter "ny investering" i hele 2019 - dette er efter, at virksomheden blev skilt fra sin tidligere partner Starbreeze samme år.

Kreativ direktør Warren Spector fortalte senere udgivelsessiden i maj 2019, at "samtaler var i fremskridt med en masse interesserede udgivere", som senere blev fulgt af en udvandring af senior leads.

Fra 2020 bemærker hjemmesiden, at OtherSide Entertainment har undladt at "reagere på anmodninger om kommentarer", og at Spector ikke har været aktiv på sine sociale mediekanaler "i mere end fire måneder."

Hvis alt ovenstående er sandt, vil Asiens næststørste virksomhed efter markedsværdi, Tencent, få endnu et studie tilføjet til de 800 plus virksomheder, der er afhængige af det. Her er den aktuelle liste over kendte virksomheder, som Tencent har en andel i fra 2020:

 • Riot Games - 100%
 • Hajmob - 100%
 • Supercell - 84.3%
 • Slibning Gear Games - 80%
 • epic Games - 40%
 • Fatshark - 36%
 • Stunlock Studios - 31%
 • Funcom - 29%
 • Kakao - 13.5%
 • Bluehole - 11.5%
 • Sumo Group og Sumo Digital - 10%
 • Frontier Developments - 9%
 • Ubisoft - 5%
 • Activision Blizzard - 5%
 • Paradox Interactive - 5%
 • Yager – ? %

Med alt det sagt, vil vi opdatere dig om situationen vedrørende Otherside Entertainment, System Shock 3, og Tencent, når flere oplysninger dukker op.

Andre nyheder i branchen