Hvordan var artiklen?

1476460cookie-tjekOtherSide Entertainment annoncerer Tencents ekspertise vil hjælpe System Shock 3
Industri Nyheder
2020/05

OtherSide Entertainment annoncerer Tencents ekspertise vil hjælpe System Shock 3

Tilbage den 18. maj 2020 dækkede vi en rapport, der antydede det System Shock 3 og udviklerne kunne have fundet trøst i Tencent. Fra i dag er to dage gammel rapport er kommet ud i livet ved, at det kinesiske megaselskab bedst kendt som Tencent nu hjælper med System Shock 3.

Hjemmeside videogameschronicle.com har en ret solid track record, når det kommer til at rapportere om rygter og ting, der kommer. Med det sagt rapporterede siden for et par dage siden, at "System Shock 3 bliver bakket op af Tencent."

Og fra i dag lærer vi af otherside-e.com følgende oplysninger:

"Vi er glade for at kunne meddele, at Tencent vil tage System Shock-franchisen fremad. Som et mindre indiestudie havde det været udfordrende for os at udføre projektet på egen hånd. Vi tror på, at Tencents dybe kapaciteter og ekspertise som en førende spilvirksomhed vil bringe franchisen til nye højder."

Efter ovenstående meddelelse tweetede Twitter-lækker Nibel, at Tencent købte både Ssystem stød franchise og IP, som af Nightdive Studios CEO Stephen Kick siges at være "misinformation". Her er Nibel, der undskylder for at have "falske" oplysninger ud:

Med alt det sagt, har Asiens næststørste virksomhed målt i markedsværdi, Tencent, over 800 studier afhængige af det. Her er den aktuelle liste over kendte virksomheder, som Tencent har en andel i fra 2020:

 • Riot Games - 100%
 • Hajmob - 100%
 • Supercell - 84.3%
 • Slibning Gear Games - 80%
 • epic Games - 40%
 • Fatshark - 36%
 • Stunlock Studios - 31%
 • Funcom - 29%
 • Kakao - 13.5%
 • Bluehole - 11.5%
 • Sumo Group og Sumo Digital - 10%
 • Frontier Developments - 9%
 • Ubisoft - 5%
 • Activision Blizzard - 5%
 • Paradox Interactive - 5%
 • Yager – ? %

Som det ses ovenfor, har Tencent en finger med i en masse kendte virksomheder. Ikke desto mindre har andre populære tjenester som Reddit og Discord også modtaget finansiering fra Tencent:

 • Reddit – modtog 150 millioner dollars investering fra Tencent tidligt i 2019 (2020-betaling ukendt)
 • Discord – modtog $158 millioner i finansiering i 2018 fra Tencent (2019 og 2020 betalinger ukendt)

Sidst men ikke mindst, System Shock 3 er stadig under udvikling til pc.

Andre nyheder i branchen