Hvordan var artiklen?

1477180cookie-tjekÅben diskussion: 24. maj 2020
Funktionalitet
2020/05

Åben diskussion: 24. maj 2020

Den sidste åbne maj-diskussion er her. Hvis du ikke aner, hvad denne serie handler om, skal du vide, at diskussion af gamle, nuværende og nye ting, der sker rundt om i verden, er mere end accepteret. Du kan poste alt om videospil, film, politik og tv-shows og vil ikke blive straffet eller censureret, når du gør det. Denne serie af diskussioner skifter hver uge, men fokuserer hovedsageligt på videospilskultur.

Open Discussion-serien ankommer hver søndag på dette websted og udforsker en række emner, der omfatter teknologi, interaktiv underholdning, politik og andre medier. Desuden, ligesom ethvert andet indlæg på dette websted, vil ingen kommentarer blive udsat for nogen form for censur.

Ud over ovenstående, hvis en af ​​dine kommentarer udsættes for en form for censur - i og med at den er fjernet eller blokeret - så lad os det vide, så vi kan løse situationen og gendanne din kommentar. På grund af WordPress og Disqus' handlinger kan et indlæg af dig støde på problemer, men som nævnt ovenfor, send os en besked, så prøver vi at rette op på tingene.

Med alt det sagt, handler denne åbne diskussion om Twitters nyligt udgivne "spoiler-funktion", der tillader visse personer på dette tidspunkt og på dette tidspunkt at frigive et tweet og forhindre andre i at kommentere eller svare på nævnte tweet.

Ud over ovenstående kan den person, der vælger at bruge "spoiler-funktionen", tagge bestemte personer, så kun en gruppe udvalgte personer kan chatte eller svare på det pågældende tweet. Andre personer, der ikke er tagget til at tale eller svare på tweetet, der kan prale af spoilerindstillingen, kan kun se, like eller retweet det.

Når det er sagt, tror du, at denne "funktion" vil forgrene sig til andre platforme? Føler du, at denne "spoiler-funktion" allerede er på andre platforme? Og endelig, tror du, at dette vil gøre mere skade end gavn eller omvendt?

Denne uges musik kommer fra Legacy of Kain: Soul Reaver og er Ozar Midrashim:

Andre funktioner