Hvordan var artiklen?

1474080cookie-tjekÅben diskussion: 10. maj 2020
Funktionalitet
2020/05

Åben diskussion: 10. maj 2020

Den anden åbne debat for maj er her. Hvis du ikke ved det, handler denne serie om at diskutere gamle, nuværende og nye ting, der sker rundt om i verden. Du kan poste alt om videospil, film, politik og tv-shows og vil ikke blive straffet eller censureret, når du gør det. Denne serie af diskussioner ændrer sig hver uge, men fokuserer hovedsageligt på videospil.

Enhver, der leder efter et sted at dele noget, der kan være af interesse, vil opdage, at denne bestyrelse, som vises hver uge på OAG, giver mulighed for alle typer diskussioner. Open Discussion-serien gør det muligt for læserne at deltage og engagere sig i en række forskellige emner uden nogen begrænsninger.

Desuden byder Open Discussion-serien også på specifikke emner at deltage i, hvis du ikke kan komme i tanke om noget at skrive ned. Hvis du ikke ønsker at deltage i den åbne diskussion og ønsker at ændre emnet til noget, du føler er mere interessant/pressende, er du velkommen til at gøre det.

Denne uges åbne diskussion handler om videospil, men mere specifikt om, hvorfor du kan lide at spille video?

Ud over ovenstående, hvad tiltrak dig ved videospil? Og efter nævnte attraktion, hvorfor fortsætter du med at spille spil? Er det fordi de er afslappende og sjove? Hjælper de dig med at undslippe virkeligheden? Tillader de dig at gøre ting, som du ikke kunne/ville gøre i det virkelige liv?

Ligesom enhver anden åben diskussion, hvis du har noget andet på hjertet og ønsker at dele det, er du velkommen til at poste det lige her. Det betyder, at indhold, der ikke er relateret til netop dette emne, kan deles uden at blive flyttet til en anden sektion.

Hvad angår denne uges musik, kommer den fra Metal Gear Rising: Revengeance. Den pågældende sang er tilfældigvis "It Has To Be This Way" takket være Den sidste af os: Del 2 memer:

Andre funktioner