Hvordan var artiklen?

1475250cookie-tjekNioh 2 fejrer 1 million salg med stor opdatering
Nyheder
2020/05

Nioh 2 fejrer 1 million salg med stor opdatering

Nioh 2 større opdatering

Efterfølgere af fantastiske spil lider altid af byrden ved at skulle udfylde deres forgængeres enorme sko. Jo mere elsket originalen er, jo sværere er det for efterfølgeren at leve op til den hype og forventninger, der vil føre den videre. Nioh 2 gjorde et tappert forsøg med at forbedre kampmangfoldigheden, forfine mekanikken, endda implementere et spillerbaseret NPC-system for at holde oplevelsen funktionel, uanset om spillerne tog den op ved lanceringen eller et år efter, hvor det meste af fællesskabet var forladt.

Desværre, hvor originalen var en stramt finpudset, omend mangelfuld, oplevelse, der indtjente 3 millioner siden lanceringen, havde efterfølgeren en betydeligt mere barsk start. Ikke et dårligt spil, men et der ville have haft stor gavn af et par ekstra måneders polering og balancering. Begge som hver opdatering har set i spar.

Endnu stadig, Nioh 2 har nu med succes solgt (ikke afsendt) over 1 million eksemplarer. For at fejre det, har Team Ninja afsløret en massiv opdatering, der vil gå forud for udgivelsen af ​​spillets kommende udvidelse. Inkluderet med deres taknemmelighed over for fællesskabet vil være et nyt sæt rustninger, nye missioner, en ny vogter, fototilstand og ja, yderligere forbedringer af livskvaliteten for spillet.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Nioh 2 krydsede 1 mio. salgsmærke og for at fejre, at de droppede en større opdatering, der inkluderer:

– Nyt rustningssæt

– Yderligere missioner

– Fototilstand

– Ny skytsånd

– Forbedringer af QoL

– Balance og fejlrettelser

Kreativ direktør Tom Lee tilbudt yderligere detaljer om det kommende indhold. Fototilstanden, der beskrives som enkel, vil indeholde et robust sæt muligheder, herunder billedeksponering, graduering, belysning og tingjusteringer, sammen med en række "dramatiske filtre".

Ni nye sidemissioner med Twilight-versioner vil blive tilføjet baseret designet med feedback fra fællesskabet. Feedback, som Lee understregede, at Team Ninja både er taknemmelige for og har været meget opmærksom på.

Specifikke oplysninger om den nye rustning, skytsånd eller hvilke forbedringer af livskvaliteten, der ikke blev leveret. Da resten af ​​indlægget dedikerede sig til at hype spillere til den første af tre udvidelser. Med titlen "The Tengu's Disciple", vil den se spillere broderet i en anden konflikt. Bærer et nyt våben, hvis eneste beskrivelse er at besidde evnen til at ændre udførelsen af ​​færdigheder uden for fastlagte holdninger.

Et stort slag har fundet sted ved Yashima i den sene Heian-periode. Som besøgende i Yashima finder vores hovedperson en helligdom med en mystisk fløjte kaldet Sohayamaru. Ved inspektion skinner fløjten strålende, da skyggen af ​​Yokai kan ses lurer i baggrunden. Det afsløres, at når som helst krige finder sted, vil helte, der fører Sohayamaru, gå i kamp for at genoprette freden tilbage i dette land.

Om udvidelsen er "sizable & badass" vil kunne ses den 30. julith.

Andre nyheder