Hvordan var artiklen?

1477630cookie-tjekNi til fem, 3-vs-3-vs-3 taktiske FPS alfa-tests begynder den 4. juni
Medier
2020/05

Ni til fem, 3-vs-3-vs-3 taktiske FPS alfa-tests begynder den 4. juni

Finske udviklere Redhill Games annoncerede, at de har et helt nyt 3-vs-3-vs-3 skydespil på vej kaldet Ni til fem. Det er et skydespil med PMC-tema, hvor tre hold har til opgave at fuldføre mål inden for specialdesignede kort, mens de står over for to andre hold. Afhængigt af, hvordan målene er gennemført i en tidligere runde, vil det afgøre, hvad der sker i næste runde. Spillets alfa-test er sat til at gå i gang den 4. juni.

Redhill Games CEO Matias Myllyrinne forklarede i pressemeddelelsen, hvad krogen for spillet er, og sagde...

"Vi tror på, at skytter kan være smartere - og smartere kan være sjovere. Vi ønsker, at teamwork skal sejre over brute force og reflekser, hvilket giver spillerne en raffineret skydeoplevelse med frihed til at tilpasse din spilleplan, som du finder passende. Du kan forvente masser af uslebne kanter og spændende overraskelser i alfaen, og vi vil arbejde tæt sammen med fællesskabet for din feedback på dag ét."

Jeg ved ikke, hvor godt endnu et multiplayer first-person shooter vil klare sig på dagens marked, men du kan selv tjekke det faktiske gameplay ud for at se, om det er noget, der appellerer til dig.

Gameplaymæssigt minder det mig meget om det gamle Rainbow Six og Ghost Recon spil, hvor kortene var store og rummelige, og spillerne skulle bruge en masse taktik og teamwork for at nå målene.

Det ville have været endnu sejere, hvis det var et ni-spillers co-op-spil, og du skulle fuldføre mål via en kampagnetilstand mod AI-modstandere, men det kræver nok for meget i nutidens kreativt solide miljø.

Jeg kan dog godt lide, at der er nogle knækkelige genstande, evnen til at skyde gennem vægge, og at våbenudvalget ser ud til at være mere varieret og unikt end endnu et andet spil med 50 variationer af M4- og AR-riflerne.

Redhill har planer om at tage brugerfeedback og fremme og ændre spillet baseret på nævnte feedback, og du vil være i stand til at deltage i spillets spilbare alfa hurtigt nok fra den 4. juni.

For mere information er du velkommen til at besøge officielle Nine to Five-hjemmeside hvor du kan tilmelde dig alfatestene.

Andre medier