Hvordan var artiklen?

1477480cookie-tjekMonster Hunter: World Iceborne Mod fjerner uønsket kode og forbedrer ydeevnen markant
Nyheder
2020/05

Monster Hunter: World Iceborne Mod fjerner uønsket kode og forbedrer ydeevnen markant

Modders har fået en stor opgave denne gen: at reparere ødelagte spil udgivet af AAA-udgivere. Vi forventer, at indie-spil udgives noget halvfærdige eller med nogle ru pletter rundt om kanterne, men typisk at betale premium-pris for en AAA-titel kommer med forventninger, såsom optimering og stabil ydeevne. Nå, pc-spillere er ikke blevet behandlet med sådan en luksus, når det kommer til Capcoms Monster Hunter World: Iceborne, og så er det blevet overladt til modders at finde en rettelse til pc-versionen af ​​spillet... og det har de.

AsteriskAmpersand og Moonbunnie udgav en mod den 21. maj 2020 kaldet Performance Boost og Plugin Extender. Det fjerner meget af uønsket kode fra Monster Hunter: World og forbedrer spillets ydeevne betydeligt på pc'en.

Du kan downloade moddet lige nu fra over på NexusMods side.

Før du kan gøre brug af mod'et, skal du dog downloade Stracker's Loader-værktøj.

AsteriskAmpersand forklarer, hvordan mod'et fungerer på beskrivelsessiden, skriver...

"Forbedrer spillets ydeevne ved at fjerne dele af ekstremt uoptimeret kode, som i sidste ende er irrelevant for spillets funktion. Gør det også muligt for mere avancerede plugins at køre korrekt.

Ydeevnegevinsten er mest mærkbar på CPU-begrænsede systemer (i betragtning af den grufulde "multithreaded" kode, spillet kører på, er næsten alle CPU-begrænsede, medmindre de bruger en Threadripper).

Virker ved at fjerne den unødvendige CRC-kode, som gentagne gange kontrollerer hukommelsesregionen i spillet for bitfejl. Men da disse regioner aldrig bliver rørt, og spillet bare går ned, når en fejl i regionen detekteres (gør fejlregistrering i sidste ende meningsløs), er denne kode fuldstændig unødvendig og kun en skade for ydeevnen (i betragtning af at den er gjort gentagne gange og kontrollerer for omkring 250KB regioner 32 gange pr. rotation er det et massivt spild af CPU-brug). Pluginnet er blevet testet til at være stabilt i op til 20 sammenhængende timers spilletid (bekræftet at være stabilt så længe, ​​vil sandsynligvis være meget længere og endda på ubestemt tid).

På almindeligt engelsk fjernede han en masse kode, der forårsagede unødvendig belastning af din CPU, og så med CPU-cyklusserne frigivet, betyder det, at der går mindre arbejde i uønsket kode og mere i at behandle det faktiske spilindhold. Derfor højere og mere stabile billedhastigheder.

Dette fungerer godt med HOOT mod, hvor IgniteHawk justerede våben- og bevægelsesværdierne, så spillet føles mere afbalanceret, når man udfører bestemte angreb med specifikke våben.

Du kan downloade HOOT (Hitstop and Other Obsessive Tweaks) mod'en fra over på NexusMods side.

(Tak for nyheds tip Wondy Bergers)

(Main billede høflighed af KLK Ultimate Armor Mod)

Andre nyheder