Hvordan var artiklen?

1477900cookie-tjekMemology 101 YouTube-kanal lukker ned på grund af falske krænkelser af ophavsret
Angry Assault
2020/05

Memology 101 YouTube-kanal lukker ned på grund af falske krænkelser af ophavsret

Memology 101 meddelte, at YouTube gav ham syv dage til at tage fat på ophavsretskrænkelserne, før hans kanal bliver kaput. Han forsøger at løse sagen, men som YouTubes system fungerer, har de strejkende fået ti dage til at svare, så hans kanal vil være væk, før ophavsretskrænkelserne kan behandles eller fjernes.

Den grundlæggende kerne af situationen blev skitseret på hans YouTube-kanal, hvor han skrev...

"Jeg har lige modtaget en 3. strejke. Farvel, mine venner. Det var et brag. Jeg var i stand til at hjælpe min familie på måder, jeg ikke engang kunne drømme før, takket være dig. 7 dage og kanalen er væk + ikke flere videoer på grund af en begrænsning sat på plads. Du kan underordne den anden kanal @Memology 102, hvis du vil. Tak for støtten, altid og for altid."

Ved at bruge sin M101News Twitter-konto har Memology 101 holdt fans orienteret om status på sin kanal og forklaret, at den person, der udstedte copyright-angrebene, efterligner en streamer ved navn Grossie Gore. Han offentliggjorde en række tweets, der forklarer situationen den 27. maj 2020.

In opfølgning tweets, Memology 101 forklarede, hvem den skyldige var, tweeting...

“Efter GrossGores afklaring på min 3. strejke, som han ikke er ansvarlig for, og efter at have set, at en anden strejke blev givet af en person, der ikke eksisterer. Jeg ved, hvem det rammer kanalen. Skam @TeamYouTube for at falde for falsk information. Jeg vil ikke gå stille.

"Den samme person, der smadrede ReviewTechUSA, den samme person, som fjernede Justin Whangs Twitter og har fjernet videoer om DSPGaming, der også efterligner ham, er den person, der fjerner min kanal med falsk information. Han hedder SuperHound, han er en syg fand."

Det blev derefter afsløret, at nogen, der går efter Superhound, er den ansvarlige for nedtagningen.

Andre bekræftede, at Super Hound har været kendt for at bruge forskellige taktikker til at logge IP-adresser og afsløre bestemte personers placering.

Det hele begyndte at gå i stykker efter Memology 101's genupload af en H3H3 Productions-video den 26. maj 2020.

De videoer, der blev markeret, var dog ældre videoer, som Memology 101 lagde op, inklusive den af ​​tidligere Vox-blogger Carlos Maza, og videoen om Scarce vs Grossie vs Keemstar.

På opsiden har han i det mindste stadig backup-kanalen på Memology 102, så der er stadig lidt håb. Hovedkanalen vil dog sandsynligvis blive lukket ned, når de syv dage er gået, medmindre nogen på YouTube træder ind for at tage fat på de falske ophavsretsangreb, der pålægges kanalen.

(Tak for nyhedstip Ace)

Andet vredt angreb