Hvordan var artiklen?

1478160cookie-tjekLiberated Noir-Drenched Gameplay Trailer er fyldt med 2.5D Action
Medier
2020/05

Liberated Noir-Drenched Gameplay Trailer er fyldt med 2.5D Action

Den sorte og hvide noir side-scroller fra den polske udvikler Walkabout og Atomic Wolf til Nintendo Switch kaldet frigjort modtaget en helt ny gameplay-trailer med et kig på spillets side-scrolling, 2.5D-handling, nogle af biograferne og et kig på et par af de karakterer, du skal spille.

Traileren er kun et minut lang, og den giver dig et kig på de spilbare karakterer i spillet, da nogle af dem engagerer sig i stealth-taktikker for at komme forbi vagter eller nedkæmpe bevæbnede mænd i et dystopisk samfund, hvor privatliv, rettigheder og frihed er truede begreber.

Du kan se, at blandet med traversal og kamp er filmiske sekvenser gennemsyret af den sorte og hvide noir-æstetik, der ligner klassiske grafiske romaner som f.eks. Red Tide or Sin City.

Du kan tjekke traileren nedenfor.

Ud over at snige dig ind på intetanende fjender og tackle dem med nærkampe eller skyde mod modkørende fjender ved hjælp af et udvalg af våben, skal du også engagere dig i hacking af minispil samt opgaveløsning for at komme videre.

Historiens flow og progression var i høj grad inspireret af Frank Millers og Will Eisners værker, men historien er tydeligvis tematiseret omkring den slags totalitære dystopi, der er omtalt i værker af Ellison eller Orwell.

Spillet ser bestemt slående ud, men meget af kunstens appel vil afhænge af, hvor godt gameplayet holder sig under kontrol.

Vi har tidligere set nogle spil gå all-in på at være visuelt forbløffende, men kort på replay-værdi og gameplay-fordybelse. Så forhåbentlig formår de at finde en balance mellem stil og substans uden at miste det ene eller det andet.

Vi vil finde ud af, hvor godt den balance er nået hvornår frigjort lanceres den 2. juni til Nintendo Switch.

For mere information er du velkommen til at besøge Nintendo eShop side.

Andre medier