Hvordan var artiklen?

1472120cookie-tjekXbox Series X-lancering af spil kan blive udsat for forsinkelser, ifølge rapporten
Nyheder
2020/05

Xbox Series X-lancering af spil kan blive udsat for forsinkelser, ifølge rapporten

Xbox-chef Phil Spencer bemærker i et nyligt interview, at Xbox Series X's lancering stadig er på mål under denne pandemi, men lanceringstitler udgives muligvis ikke til tiden. Disse oplysninger kommer fra en ny rapport, der dækker Spencers tanker om næste generations lanceringstitler.

Vi ved alle, at Halo: Uendelig vil være en af ​​de første nye titler, der lanceres på Xbox Series X. Selvom andre spil til ferie 2020-enheden ikke er kendt endnu, udkommer de muligvis ikke til tiden i 4. kvartal af dette år.

Jeg bør bemærke, at cnbc.com er kendt for at skubbe ud utroværdig nyhed - ligesom ethvert andet almindeligt medie. Imidlertid, videogameschronicle.com samlet op på den samme information, hvilket tilføjede en vis vægt til den tidligere forretnings historie.

Med det sagt nævnte Spencer under interviewet, at Xbox Series X stadig er på sporet på trods af den aktuelle pandemi. Dette betyder, at den pågældende konsol stadig udkommer til en udgivelse i slutningen af ​​2020:

"Microsofts executive vice president for gaming og chef for Xbox Phil Spencer sagde, at coronavirus ikke vil påvirke, når Microsoft lancerer sin næste generation af spilkonsol."

Ovenstående oplysninger er ikke noget nyt. Vi har rapporteret om Xbox Series X spores stadig som først annonceret, men det nye er, at begge udgivelsessider nævner lanceringstitler, der potentielt kommer senere på grund af coronavirus.

Ud over ovenstående citerer de to websteder Spencer, der siger følgende:

"Jeg vil sige, at det større ukendte nok er spilproduktionen. Spilproduktion er en storstilet underholdningsaktivitet nu, du har hundredvis af mennesker, der kommer sammen, bygger aktiver, arbejder gennem kreativitet."

Interessant, videogameschronicle.com også fangede John "Unyshek" Junyszek - glorie community manager hos 343 Industries — siger noget lignende om Halo: Uendelig tilbage i marts i år:

"Vi fjerner alle forhindringer på vores vej og sporer godt, men skal være opmærksomme på vores nuværende begrænsninger og forstå, at coronavirus-situationen kan blive værre, før den bliver bedre. Vær sikker på, at hver enkelt af os gør alt, hvad der står i vores magt for at fortsætte med at udvikle og levere Halo-oplevelser af høj kvalitet, mens vi tilpasser os denne nye livsstil."

Tiden vil helt sikkert vise, hvad der vil gå ned, når fjerde kvartal ruller rundt, men i mellemtiden er Xbox Series X stadig klar til at udgive denne feriesæson.

Andre nyheder