Hvordan var artiklen?

1474510cookie-tjekKickstarter's Comics Gatekeeper Camilla Zhang afskediget
Funktionalitet
2020/05

Kickstarter's Comics Gatekeeper Camilla Zhang afskediget

Forskellige tegneserieprojekter er blevet afvist af Kickstarter i de sidste to år, hvilket resulterede i, at divisionen mistede tonsvis af indtægter og bidrog til den samlede nedgang i ydelsen med et fald på 35% over året for selskabet i 2020 sammenlignet med 2019. Nå, den person, der er ansvarlig for tegneserie-gatekeeping, Camilla Zhang, er fyret.

Ethan Van Scivers ComicflixPro Secrets-konto fangede nyheden, da den blev spredt rundt den 11. maj 2020.

Linket fører til en Newsrama artikel om, hvordan Camilla Zhang var en af ​​de 40% af personalet, der blev permitteret i Kickstarter for at kompensere for det enorme indtægtsfald, som virksomheden oplevede det sidste år.

Zhang sendte selv en tweet på sin Candor Cam Twitter-konto med et åbent brev til samfundet om hendes afgang fra crowdfunding-tjenesten.

Efter to år med Kickstarter er hendes embedsperiode afsluttet som Comics Outreach Lead.

Desværre forlader Zhang ikke tegneseriebranchen helt.

I sit brev til samfundet forklarede hun ...

”[…] Jeg er meget begejstret for at se de resterende medlemmer af forhandlingsenheden vinde deres allerførste kontrakt. Jeg ville kun ønske, at jeg kunne være der for at få det til at ske. I de næste par måneder vil jeg sidde på sidelinjen af ​​Kickstarter United, men jeg vil ikke forblive en fremmed for tegneseriefællesskabet. Jeg tager et par måneder på at fokusere på min roman og grafiske roman, men jeg starter også mit eget nyhedsbrev, hvor jeg tilbyder gratis crowdfunding-uddannelse. Mit håb er, at jeg kan fortsætte med at hjælpe skabere ved at sænke adgangsbarrieren. Jeg arbejder også på at oprette en Patreon-side, så jeg kan dele mit eget kreative arbejde. Jeg vil til sidst være tilgængelig for konsultation, så hold dig opdateret! ”

Den gode del er, at de fleste #ComicsGate-tilhængere simpelthen har brug for at undgå alt, hvad Zhang er forbundet med for at undgå enhver dagsorden eller politik.

Som påpeget af Clownfish TV tilbage i marts havde Kickstarter lagt politikken før overskuddet ved at have en som Zhang over tegneseriedivisionen.

Forskellige projekter blev stoppet i deres spor eller forhindret i at blive live på platformen, der ikke stemte overens med crowdfunding-selskabets sociopolitiske dagsorden. Derfor hvorfor bøger kan lide Lone Star blev konserveret, fordi helten kæmpede mod MS-13 og Kickstarter fandt, at det var diskriminerende.

Det virkelige spørgsmål er, om Kickstarter vil erstatte Zhang med en anden Social Justice Warrior, eller hvis de vil forsøge at komme tilbage på sporet til rent faktisk at generere indtægter ved at ansætte nogen, der ikke er farvet af Liberal Progressive sygdom?

(Tak for nyhedstips Reina Todoroki og Clownfish TV)

Andre funktioner