Hvordan var artiklen?

1478410cookie-tjekIrodori Comics CEO på Takahashi anklaget for at oversætte manga til Pirate Group
Funktionalitet
2020/05

Irodori Comics CEO på Takahashi anklaget for at oversætte manga til Pirate Group

Irodori Comics' On Takahashi er nok bedst kendt for at være ret vokal mod piratgrupper. Han var en af ​​de fremtrædende stemmer, der kæmpede for nedlukningen af ​​grupper som Manga Rock tilbage i august 2019. Men nogle gravearbejde fra manga-fans afslørede, at en af ​​oversætterne, der arbejdede på de engelske oversættelser af Testamente om søster New Devil for en ulicenseret gruppe er ingen ringere end On Takahashi.

Twitter-bruger imocx_ postede en lang tråd om opdagelsen på Kan 27th, 2020.

Baseret på Wayback Machine optager, ser det ud til, at On Takahashis navn er vist i bylinjen i kapiteleksemplet.

04amX9S

I en Discord-kanal kan du se Takahashi kommentere om oversættelsens fremskridt. Tilbage i januar 2019 har han angiveligt undskyldt og forklaret, hvorfor det seneste kapitels oversættelse blev forsinket.

dkbbeXs

Det interessante er, at hele projektet ikke er designet til at betale de oprindelige rettighedsindehavere royalties fra donationer eller crowdfunding, projektet bliver finansieret af fællesskabet og oversætterne bliver finansieret direkte, men intet går tilbage til den oprindelige licensindehaver, Kadokawa.

Faktisk informerer de besøgende på oversættelseswebstedet om, at pengene betales direkte til oversættelserne på oversættelsen FAQ side.

Så Takahashi er angiveligt engageret i netop den slags forretning, han kritiserede Manga Rock for, hvor der var en stor brouhaha over, at Manga Rock kunne tjene penge på deres service, som diskuteret af Uchuu Shelf.

Ifølge imocx begyndte Discord-administratorerne at rense brugere fra kanalen, hvis de tog Takahashis hykleri op. De begrænsede også Discord-invitationerne. Hvad mere er, efter at dette blev gjort opmærksom på administratoren, blev Takahashis navn fjernet fra den aktuelle side for forhåndsvisning af oversættelse på Shinmaimoutranslation.com. Det er dog uklart, om han stadig arbejder på projektet for CBC.

(Tak for nyhedstip kn1ka)

Andre funktioner