Hvordan var artiklen?

1473680cookie-tjekID driller Doom Evig udvidelse med skærmbilleder
Medier
2020/05

ID driller Doom Evig udvidelse med skærmbilleder

"Riv og riv, indtil det er færdigt!" Med de ord, Evig Doom startede et af de bedste spil i 2020 og en ordentlig efterfølger til en højt elsket franchise. Gennem helvedes horder og videre førte spillerne Dræberens blodbad, før de reddede Jorden i det klimatiske opgør mellem to titaner.

Alligevel er rejsen ikke slut, da to singleplayer-udvidelser stadig er planlagt til at blive udgivet. Evige fortælling gav plads til, at udvidelserne både kunne komme videre eller udfylde detaljerne om, hvad der skete, da Slayer først ankom tilbage til Jorden efter afslutningen af Doom 2016. Opbygning af hype for det første udvidelses-id har offentliggjort to screenshots uden for kontekst. Selvom potentialet fortsat er, at udvidelsen kan indeholde prequel-indhold, peger konteksten for et af skærmbillederne på, at den første udvidelse fortsætter, hvor hovedkampagnen slap.

https://platform.twitter.com/widgets.js

—Spoiler Advarsel—

Ingen af ​​skærmbillederne præsenterer en masse information, men gennem det, vi ved om hovedspillet, og de miljømæssige detaljer viser, at meget kan formodes.

4vi4LBJ

I den første ser vi Urdaks rige smuldre med hyldest til det, der bliver fejet væk af kosmiske vinde. Under hovedkampagnen dræbte Slayer Khan Maykr, som havde ledet Maykr-civilisationen i utallige årtusinder.

Degeneration er noget, som alle Maykr ønsker at undgå, og grunden til, at Maykr Khan indgik en pagt med Helvedes Mørke Herre for at høste en del af den glødende energi skabt af invasionen af ​​verdener af helvedes sjælløse kræfter. På trods af deres bedste indsats, før denne aftale blev indgået, sker processen til sidst, og de dør. Når dette sker for Khan, skaber Faderen, eller hvad der er tilbage af faderens psyke i deres neurale matrix, en ny Khan. Denne proces blev afbrudt af seraferne, der stjal Faderen, hvilket resulterede i en manglende evne hos Maykrs til at skabe en ny Khan. Uden en efterfølger og en konstant forsyning af brændende energi blev Urdaks rige advaret om at falde i ruin.

Denne ødelæggelse kan ses på det første skærmbillede. Ud over ødelæggelsen af ​​Urdak og konsekvenserne af Maykr-civilisationens sammenbrud, vil konklusionen være på, om VEGA faktisk var Faderen. Sammen med hvorvidt Samuel Hayden i virkeligheden er Samur Maykr, alias seraferne, som antydet kraftigt under hovedkampagnen.

RuU7EGR

Hvor det første skærmbillede antyder meget, gør det andet ikke. Vi ser et menneskeligt anlæg midt i havet, men uden kontekst kan vi ikke engang begynde at gætte, hvorfor vi er på vej til dette sted.

Måske er det for at udslette resterne af kulten, der bragte helvedes invasion til Jorden? Måske er det for at hente en McGuffin? Hvem ved, men vi kan se noget funktionel menneskelig teknologi, som i det mindste vil være pragtfuld eye candy til verdensopbygning.

Andre medier