Hvordan var artiklen?

1472460cookie-tjekHide or Die, asymmetrisk gyserspil med Parkour lanceres på Steam
Medier
2020/05

Hide or Die, asymmetrisk gyserspil med Parkour lanceres på Steam

VecFour Digitals asymmetriske multiplayer-gyserspil, Skjul eller dø, har endelig afsluttet udviklingen og kan nu købes som et komplet produkt, fyldt med et gratis sæsonkort. Spillet ser op til tre spillere kæmpe mod en jæger, der har til hensigt at dræbe dem. De fire overlevende skal arbejde sammen ved at bruge fælder og forsøge at flygte fra en række farlige steder.

I modsætning til andre asymmetriske gyserspil derude, Skjul eller dø handler ikke kun om at gemme sig og forsøge at undgå enhver form for konfrontation med fjenden. De opfordrer dig til at gå i offensiven ved at bruge enhver form for udstyr eller våben, du kan finde.

Hvis du er god nok, kan du nedlægge og holde fjender nede længe nok til at lave en dristig flugt og vinde runden.

Du kan få et glimt af, hvordan gameplayet er med traileren nedenfor.

Spillet byder på fire spilbare jægere, hver med deres egne unikke færdigheder og evner. En bruger dobbeltknive til at skære sine ofre ud fra deres tarm til deres spiserør, mens en anden smadrer sine ofre til fra puls til papirmasse, og den sidste gennemborer sine uheldige mål fra hud til sene. T

Ifølge Steam-siden har udviklerne planer om at udvide indholdet af Skjul eller dø, tilføjelse af flere jægere og tilpasning i løbet af året. Der er allerede tre nye jægere under udvikling.

Lige nu er der kun tre maps at spille på, men de vil også blive forlænget med tiden.

For nu har spillere mulighed for at skabe deres egen karakter og låse op for nye tilpasningsdele, efterhånden som de kommer videre gennem spillet og vinder kampe.

Nogle mennesker har undret sig over, hvad krogen er til Skjul eller dø eller hvad der gør det anderledes Dead By Dagslys. Dybest set er det, at du på overlevelsessiden har adgang til parkour-lignende evner; du kan løbe, glide, hoppe, dukke og springe over objekter både vandret og lodret.

Tanken er, at det, de overlevende mangler i ildkraft, kan de kompensere for med smidighed.

Jeg ved ikke, om den funktion er nok (eller løftet om gratis opdateringer) til at holde et publikum knyttet til Skjul eller dø, men hvis du var interesseret i endnu et asymmetrisk multiplayer-gyserspil, kan du tjekke det ud på Steam butik side til $19.99. I løbet af den første uge af udgivelsen er den nedsat med 25 % rabat, så du kan få en kopi for kun $14.99.

Andre medier