Hvordan var artiklen?

1477960cookie-tjekHardspace: Shipbreaker Video Previews Laserskærere og eksplosive skibsdele
Medier
2020/05

Hardspace: Shipbreaker Video Previews Laserskærere og eksplosive skibsdele

Focus Home Interactive og Blackbird Interactive lancerede en helt ny gameplay-video til deres kommende science fiction-simulator, Hardspace: Shipbreaker. Gameplay-oversigten giver dig et kig på noget af det udstyr, du skal bruge, og nogle af de udfordringer, du står over for, når du dekonstruerer og skiller fra hinanden forladte skibe i nul-tyngdekraftens rum.

De fire minutter lange video skitserer den grundlæggende kerne af spillet, som er centreret omkring en kontraktarbejder, der står i gæld til et selskab kaldet Lynx Corporation. Dit job, som bjærgning, er at bruge dine værktøjer til at skille skibskomponenter ad og sælge dem til dosh.

Du kan se den fire minutters oversigtsvideo nedenfor for at få en idé om, hvordan gameplayet er.

Det grundlæggende gameplay drejer sig om at bruge din scanner til at finde ud af, hvad der kan flises, prikkes eller steges fra hinanden, og hvad der potentielt kan ende med at være farligt for dit helbred.

Du bliver nødt til omhyggeligt at dekonstruere de dele af skibet, der er sikre at adskille, og derefter redde disse dele for pengene, mens du undgår eksplosivt materiale, atmosfærisk ustabile rum eller ustabile elektriske komponenter.

Du kan bruge gribeværktøjet til at trække dig tæt på store genstande, eller bruge gribeværktøjet til at trække lette eller små genstande fra hinanden, såsom antenner eller løse paneler.

Meget gerne Dead Space, har du også en laserskærer med to forskellige typer skæring, der giver dig mulighed for at bruge præcisionsskæring eller bredskæring. Den brede fræser kan dog meget nemt resultere i, at du beskadiger en vital del.

Der er en fin balance mellem hurtigt at forsøge at skære gennem skibet for at komme til godbidderne og ikke at skille dele af for hurtigt og forårsage katastrofale skader.

Spillet ser ud til at have en fin balance mellem risiko/belønningsfaktorer i spillet, og det er rart at se en udvikler træde ud af boksen med noget unikt som f.eks. Hadrspace: Skibsbryder. Spillet skal udgives den 16. juni i Early Access over på Steam butik.

Andre medier