Hvordan var artiklen?

1473440cookie-tjekHalo: Infinite Gameplay-trailer, der går live i juli 2020
Nyheder
2020/05

Halo: Infinite Gameplay-trailer, der går live i juli 2020

Microsoft og 343 Industries gør klar til at vise sig frem Halo: Uendelig gameplay-optagelser i en ny trailer engang i juli. Ingen given dato er blevet udgivet af udgiveren eller udvikleren, men det er sikkert at antage, at den næste trailer vil dukke op under julis udgave af Inside Xbox.

Der nægter det ikke Halo 5: Guardians var en af ​​de svageste glorie rater i serien. Selvom nogle mennesker betragter den femte installations multiplayer som noget bemærkelsesværdigt, følte mange spillere og fans ikke det samme om spillets kampagne.

Ud over ovenstående er det ikke for at nævne, hvordan udviklerteamet ændrede Cortana til at leve op til de nuværende års standarder - og tilføjede endnu flere grunde til at være skeptisk over for fremtidigt arbejde fra Microsoft og 343 Industries.

Ifølge lederen af ​​Xbox Game Studios, Matt Booty, vil han dog Halo: Uendelig at ekko tilbage til sine gamle rødder. Og i juli vil vi se, om det næste spil går tilbage til fortiden på en meningsfuld måde.

I mellemtiden gamingbolt.com udvides videre Halo: Uendelig Juli gameplay afslører og hentede følgende oplysninger fra Booty under den seneste Inside Xbox-episode:

"I de tidlige minutter af showet kom chefen for Xbox Game Studios, Matt Booty, på skærmen for at gentage, at Microsoft har planlagt endnu en begivenhed i juli, som næsten udelukkende vil fokusere på spil, der er under udvikling på deres forskellige first party-studier. […] Han nævnte især ét spil, der vil være på showet - Halo Infinite. Så to år efter meddelelsen vil vi endelig få vores første rigtige kig på dets gameplay om et par måneder fra nu."

I øvrigt, Halo: Uendelig er stadig beregnet til at ankomme senere i år, da Microsoft ved flere lejligheder har bekræftet, at næste generations spil forbliver "efter planen til lancering i ferie 2020".

Til sidst vil vi se, hvilken slags glorie spil 343 Industries og mandskab bringer Q4 2020 til pc, Xbox One og Xbox Series X.

Andre nyheder