Hvordan var artiklen?

1472720cookie-tjekHalo 2: Jubilæumsudgave ankommer på Steam den 12. maj
Medier
2020/05

Halo 2: Jubilæumsudgave ankommer på Steam den 12. maj

Det har Microsoft annonceret Halo 2: Jubilæumsudgave vil blive en del af Halo: The Master Chief Collection på Steam til pc, der starter den 12. maj. De rullede ud en ny trailer, der viser spillet, der kører på pc, samt informerede deres publikum om det på officielle Xbox hjemmeside.

Meddelelsen kom den 5. maj 2020 via en tweet med en 48 sekunders teaser.

Tweeten linker til officielle Xbox hjemmeside, hvor de gør det kendt, kan du hente en digital kopi af Master Chief Collection til pc enten via Microsoft Store eller Steam-butikken.

Det gør det simpelthen kendt Halo 2: Jubilæumsudgave går live den 12. maj, og hvis du køber samlingen nu, låses spillet op den 12..

Halo Master Chief Collection - Filmisk

Det er en skam, fordi glorie plejede at være en ret god franchise.

De første tre spil var solide nok, og pressede konstant grænserne frem og tilføjede nye funktioner, men derefter efter Halo: Reach serien gik i regression og begyndte at fokusere mere på meningsløse og trivielle anliggender, herunder identitetspolitik, snarere end at forblive tro mod ånden i det, der gjorde det berømt i første omgang.

Halo 4 og Halo 5 gik ud af dybden og forsøgte at centrere historien omkring Master Chief og Cortanas romantik, samtidig med at han introducerede en masse figurer, som ingen var interesseret i. Heck, den dag i dag ved de fleste ikke om eller endda tale om de andre nye spartanere, de introducerede, eller karakterer, de tilføjede blandingen i de sidste to spil. Det var rart, at de bragte det originale Blue Team tilbage for at hjælpe chefen, hvor Sam, Kelly og Linda kom ud, men de blev håndteret dårligt, og enhver, der ikke læste bøgerne, blev sandsynligvis efterladt til at ridse på hovedet udseende i Halo 5. Det er ikke at nævne, hvordan de dækkede over og SJW'd Cortana, gjorde vagten til et irriterende skadedyr og syntes ikke at have nogen reel retning for serien.

Under alle omstændigheder Halo: Reach og Halo: Combat Evolved er i øjeblikket tilgængelige at købe på pc, mens Halo 2 vil snart også være tilgængelig.

(Tak for nyhedsguiden Guardian EvaUnit02)

Andre medier