Hvordan var artiklen?

1477530cookie-tjekGunner Heat håber på at genoplive realistiske tanksimmer til pc-spillere
Medier
2020/05

Gunner Heat håber på at genoplive realistiske tanksimmer til pc-spillere

GHPC-udviklere arbejder i øjeblikket på en 3D-tanksimulator til pc kaldet Gunner Heat. Spillet er et tilbagevenden til old-school tank-sims, der plejede at være udbredt dengang krigssims var i høj kurs, og det bliver i øjeblikket finansieret af fællesskabet.

Du kan downloade et gratis lodret udsnit af Gunner Heat fra over på itch.io side.

Men hvis du ønsker hyppigere opdateringer, kan du blive en backer på GHPC Patreon.

Spillet forsøger at give fans af krigssims noget dynamisk og sjovt at spille, der er afhængig af realistiske kampvognsmekanismer, hvor din kommandant, skytte og ingeniør skal arbejde problemfrit for at manøvrere en kampvogn rundt i forskellige miljøer og tage imod fjendens kampvogne i ørkenen. Handlingen er ret hurtig, intens og normalt kortvarig, hvis du ikke er forsigtig. Det er nemt at blive sprængt lige så godt i luften at sprænge både mistænkte og intetanende fjender i luften.

Du kan se nogle gameplay-optagelser nedenfor, takket være YouTuber NastryDude Gaming.

Nu udvikles projektet af en lille gruppe dedikerede fans af genren, og der er stadig lang vej igen, før det er færdigt. For eksempel bevæger leddene på sporene sig ikke, og det gør de vejhjul, som slidbanerne angribes til, heller ikke.

Nogle af eksplosionerne og skaderne er ikke visuelt repræsentative for, hvad der faktisk sker på skærmen, og voiceovers til operatørerne er gentagne og opstyltede.

Igen er det dog et indie-projekt. Den slags forventes i alfaudvikling.

De planlægger at have en robust kampagnetilstand, og der er også en skydebane, så du kan teste forskellige kampvogne med forskellige våbenordinanser.

I øjeblikket er der forskellige stadier og tanktyper spredt ud over græsmarkskort, ørkener og ødemarker. Du har også overlevelses-, angrebs- og forsvarsmissioner at engagere dig i.

Igen kan du få fat i en gratis version af pre-alpha fra itch.io-siden eller følge udviklingen via Patreon-siden. Forhåbentlig er udviklerne i stand til fuldt ud at udfylde gameplayet endnu mere, end det har, og opfriske nogle af de manglende funktioner, fordi dette helt sikkert vil finde et behageligt hjem i bibliotekerne af war sim-fans.

Andre medier