Hvordan var artiklen?

1475610cookie-tjekGreak: Memories Of Azur, håndtegnet Metroidvania hentet af Team17
Medier
2020/05

Greak: Memories Of Azur, håndtegnet Metroidvania hentet af Team17

Team17 meddelte det Greak: Erindringer om Azur har tilsluttet sig deres forlagsselskab. Spillet er i øjeblikket under udvikling af de mexicanske udviklere Navegante. Det blev faktisk annonceret for noget tid siden, tilbage i juli 2019 da de første gang introducerede spilfællesskabet for deres idé.

Jeg noterede mig med det samme Greak: Erindringer om Azur på grund af det faktum, at de tre spilbare søskende i spillet hver især har en unik evne, og de sørgede for at give broderen de rigtige færdigheder til at bruge sin fysiske styrke og nærkampsdygtighed til at beskytte sine to andre ledsagere.

Spillet er dybest set som en single-player version af Trine, men med en plan struktur og design spejlet omkring Metroidvania-konceptet. Du kan få et glimt af spillet i aktion med traileren nedenfor.

Spillet har tre spilbare karakterer, som nævnt ovenfor. Den kvindelige søskende, Adara, har evnen til at bruge magi, mens Greak kan passe gennem små rum og nå områder, de andre ikke kan. Raydel er den ældste af trioen og er udstyret med et hårdfør sværd og skjold, der er i stand til at forsvare sig mod angribere og fælde fjender, der kommer i vejen.

Pressemeddelelsen nævner, at den håndtegnede platformsspiller vil finde vej til både pc- og hjemmekonsoller, men de går ikke i detaljer med hensyn til, hvilke konsoller der er målrettet mod, eller hvornår spillet vil blive frigivet fuldt ud.

Sidste år nævnte de, at de sigtede mod en 2020-udgivelse, så det er muligt, at det stadig er på bordet engang senere i år.

For nu ser det ud til, at spillet er sundt og ikke ser ud til at skubbe nogen degenererede venstreorienterede dagsordener, hvilket er et frisk pust i disse vanskelige og dystre tider. Men som altid er det bedst at være på vagt og holde øjnene åbne for alt, der måtte være galt.

For mere information om Greak: Erindringer om Azur, Er du velkommen til at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier