Hvordan var artiklen?

1478430cookie-tjekGoogle Stadia var overlovede og skuffede forbrugere, siger Strauss Zelnick
Industri Nyheder
2020/05

Google Stadia var overlovede og skuffede forbrugere, siger Strauss Zelnick

For det første, hvis du ikke aner, hvem Strauss Zelnick er, er han administrerende direktør for Take-Two Interactive - moderselskabet til Rockstar Games. For nylig talte Zelnick ved Bernstein Annual Strategic Decisions Conference og bemærkede, at Google "overlovede", hvad Stadia kunne gøre og i sidste ende førte til "forbrugerskuffelse som et resultat."

Stadias skæbne var ikke svær at forudsige, og det krævede ikke et geni at se dens undergang komme, da Google annoncerede, at den sagde "streamingtjeneste". Bekræftelse af netop denne opfattelse er Zelnick ved en nylig begivenhed, ifølge en rapport fra gamingbolt.com, og sagde, at Googles forsøg på at overpromovere Stadia gjorde fans skuffede.

Men før han forklarer sine planer om at redde selve den ting, der er på livsstøtte, fortsætter Zelnick med at detaljere en del, der førte til den aktuelle situation, som "streamingtjenesten" er i lige nu:

“Lanceringen af ​​Stadia har været langsom. Jeg synes, der var noget overløftende om, hvad teknologien kunne levere, og en vis skuffelse hos forbrugerne som følge heraf."

Zelnick fortsatte med at sige, hvordan folkene bag Stadia rodede ud i at tro, at streaming ville blive "transformeret", da virksomheden troede, at der var "masser af mennesker", der ville spille uden en konsol ved hjælp af en streamingtjeneste:

”Troen på, at streaming ville blive transformativ, var baseret på en opfattelse af, at der var masser af mennesker, der virkelig havde en interesse i interaktiv underholdning, som virkelig ville betale for det, men bare ikke ville have en konsol. Jeg er ikke sikker på, at det viste sig at være tilfældet. ”

I stedet for at fortsætte med sit bud på den døende tjeneste, gik CEO'en for Take-Two Interactive videre til, hvordan han vil hjælpe den kæmpende ting kendt som Google Stadia. Men han vil kun hjælpe, hvis forretningsplanen bag tjenesten fortsætter med at give mening:

"Hver gang du udvider distributionen, udvider du potentielt dit publikum, og derfor støttede vi udgivelsen af ​​Stadia med tre titler i starten og vil fortsætte med at understøtte streamingtjenester af høj kvalitet, så længe forretningsmodellen giver mening. Over tid tror jeg, at streaming vil fungere..."

Endelig lancerede Google Stadia tilbage i slutningen af ​​november 2019. Vi vil se, om det kan nå sit et-års jubilæum uden at slutte sig til sine 200 døde søskende på killedbygoogle.com.

Andre nyheder i branchen