Hvordan var artiklen?

1477860cookie-tjekGoogle forbyder QAnon-apps fra Google Play for "misinformation"
Funktionalitet
2020/05

Google forbyder QAnon-apps fra Google Play for "misinformation"

Medierne har arbejdet overarbejde for at lukke enhver form for afvigende stemme, eller enhver platform, der giver brugerne mulighed for at udtrykke en afvigende stemme. Etableringsmedier og den liberale-progressive elite kontrollerer enhver større medieunderholdning, nyheder og sociale medieplatforme derude, med mindre undtagelser for kontrolleret opposition som Fox News eller uafhængige platforme som Bitchute og Gab. Men på trods af at de har denne kontrol, ønsker de stadig ikke, at de små mennesker samles på nogen form, måde eller måde, hvor meninger etablissementet ikke kan lide kan deles.

Ifølge Gendan nettet, den venstreorienterede agitprop-butik, Media Matters, besluttede at markere QAnon-apps på Google Play, herunder QMAP, Q Alerts! og Q Alerts LITE, og tale til Google om apps for at få dem trukket fra butikken.

I et stykke af CNET, det lykkedes dem at komme i kontakt med en Google-repræsentant, som bekræftede, at appsene faktisk var fjernet, og med den begrundelse, at de var "misinformation".

Google-repræsentanten fortalte CNET...

"Nu mere end nogensinde er bekæmpelse af misinformation i Play Butik en topprioritet for holdet. Når vi finder apps, der overtræder Plays politik ved at distribuere vildledende eller skadelige oplysninger, fjerner vi dem fra butikken."

Dette følger tæt i hælene på Facebook fjerner QAnon-grupper fra den sociale medieplatform tilbage i begyndelsen af ​​maj.

Mange af platformene bruger den undskyldning, at de nedskærer "misinformation" eller "skadeligt" indhold, der kan føre folk ned i et kaninhul af ubehagelige fakta (især i forbindelse med korruption og misbrug af det demokratiske parti), og så har de udøvet censur med ekstreme fordomme i den seneste tid. Dette stemmer overens med, hvad en Google-chef nævnte sidste år omkring dette tidspunkt, hvor de udtalte i en undercover-video, at de ville dybest set snyde valget i 2020 for at forhindre Trump i at blive genvalgt. Kun en kongresmedlem opfordrede åbent til intervention imod Big Techs valgindblanding, men præsident Trump gjorde intet ved det.

Forvent, at andre Big Tech-platforme begynder at udføre det samme niveau af udrensning på QAnon-grupper, diskussionstråde, apps eller andre fællesskaber, der fremmer store uenige stemmer op til parlamentsvalget.

(Tak for nyhedstipet Doc)

Andre funktioner