Hvordan var artiklen?

1472280cookie-tjekGhost of Tsushimas filstørrelse er mindst 50 GB ifølge PlayStation Store
Nyheder
2020/05

Ghost of Tsushimas filstørrelse er mindst 50 GB ifølge PlayStation Store

Ghost of Tsushima udkommer til PS4 den 17. juli 2020. Men folk, der ønsker at udforske øen Tsushima, mens de tager imod det mongolske imperium, vil opdage, at spillet ikke vil optage 100 GB plads. Ifølge PlayStation Store beder spillet folk om at frigøre langt mindre plads til at installere den kommende samurai/ninja-titel.

Det pågældende spil vil køre folk med 50 GB til download. Selvfølgelig er det bedst at huske på andre opdateringer som dag et patches, fejlrettelser og yderligere opdateringer, der kan øge den mindste 50 GB filstørrelse til noget andet.

Men i modsætning til Red Dead Redemption 2 og Den sidste af os: Del 2 (begge kræver 100 GB ledig plads) eller Call of Duty moderne krigsførelse (beder om hele 200 GB efter alle de obligatoriske opdateringer), reducerer dette spil installationsstørrelsen ved at bede spillere om at have mindst 50 GB ledig plads.

Du kan tjekke ud Ghost of Tsushima's filstørrelse ved at gå videre til store.playstation.com.

Hvad angår selve spillet, ser historien øen Tsushima på randen af ​​ødelæggelse i slutningen af ​​det 13. århundrede. Herfra vil spillerne påtage sig rollen som Jin Sakai, som skal ofre alt for at afværge de mongolske angribere og beskytte det, der er tilbage af hans hjem.

Da Sakai begiver sig ud på et eventyr for at befri Tsushima, er han tvunget til at lægge sin viden om samuraiens vej til side og blive en "ny" spøgelseskriger - en ninja. Herfra skal Sakai finpudse sine færdigheder og mestre nye kunster for at slå det invaderende mongolske imperium ned.

Endelig vil det kommende M-rated spil spille blod og lemlæstelse, delvis nøgenhed og intens vold som pr. klassificering.gov.au.

Hvis alt ovenstående lyder som noget, du kan stå bag, vil Sony og Sucker Punch Productions udgive Ghost of Tsushima i år den 17. juli.

Andre nyheder