Hvordan var artiklen?

1475650cookie-tjekGeorge Miller annoncerer planer om at arbejde på A Mad Max: Fury Road "Furiosa" Prequel
Underholdning
2020/05

George Miller annoncerer planer om at arbejde på A Mad Max: Fury Road "Furiosa" Prequel

Det ser ud til, at instruktøren George Miller er kommet frem for at annoncere, at han går videre med en selvstændig Mad Max: Fury Road prequel centreret omkring Furiosa. Den pågældende film vil berøre hendes tid tilbragt i det "idylliske grønne sted", hvorfor hun blev plukket fra Vuvalini, og hvordan hun blev en "hærdet kriger."

Filmen fra 2015, der foranledigede gamasutra.com at skrive til spiludviklere at adoptere signaler fra Mad Max: Fury Road understreger, at Miller var ude på at nå krigere af social retfærdighed uden anger. Her er en kilde, som forfatteren - hvem er en niveau 60 Social Justice White Mage - inkluderet i hans stykke om Millers proces til at portrættere kvinder i den nu et halvt årti gamle film:

“Feminisme er selvfølgelig ikke tilfældig [i filmen]. Det er et bevidst valg truffet af Miller, og han hentede Eve Ensler, dramatikeren bag Vagina Monologues, til at arbejde med skuespillerinderne om deres karakterer."

Alligevel Mad Max: Fury Road vil have en prequel ifølge en ny opskrivning fra udgivelsesstedet nytimes.com. Derudover bemærker webstedet, at Miller håber at lave Furiosa-filmen, når han har fuldført "Tre tusind år af længseldrama:

"Så efter vi er færdige med det [Tre tusinde års længsel], og forhåbentlig falder alt sammen med pandemien, vil vi se, hvad verden tillader os at gøre med Furiosa."

Desuden søger Miller at udforske, hvordan Furiosas liv var i det "idylliske grønne sted", hvordan hun blev adskilt fra "gruppen af ​​kvindelige krigere" (eller Vuvalini), og hvordan hun bliver til karakteren i Fury Road.

Noget andet, der er værd at bemærke, er, at Miller har påbegyndt auditions til hovedrollen og indrømmer, at den person, der er klar til at spille Furiosa, vil have "betydelige sko at udfylde." Med andre ord lyder det, som om Charlize Theron ikke har tænkt sig at gentage sin rolle som den nærmest dristige deforme Furiosa ifølge instruktøren:

"I længst tid troede jeg, at vi bare kunne bruge CG-de-aging på Charlize, men jeg tror ikke, vi er der næsten endnu. På trods af de tapre forsøg på 'The Irishman', tror jeg, at der stadig er en uhyggelig dal. Alle er på nippet til at løse det, især japanske videospildesignere, men der er stadig en ret bred dal, tror jeg."

Og når vi taler om instruktøren over den kommende Furiosa-prequel, vil Colin Gibson - produktionsdesigner - også vende tilbage. Han, Gibson, fortæller til publikationssiden, at de 88 køretøjer, han byggede til Fury Road vil blive forværret af prequelens inkludering af køretøjer.

Og endelig vil filmfotograf John Seale vende tilbage for at hjælpe med prequelen, som selve filmen højst sandsynligt vil indeholde fortællinger om social retfærdighed, som om der ikke er nogen morgen.

(Header image courtesy of nytimes.com)

Anden underholdning