Hvordan var artiklen?

1471890cookie-tjekGeoff Keighley annoncerer Summer Game Fest 2020 vil vare fra maj til august
Events
2020/05

Geoff Keighley annoncerer Summer Game Fest 2020 vil vare fra maj til august

Geoff Keighley søger at forblive relevant i fire måneder i træk. Det er rigtigt, begivenheden, der skal indtage E3 2020's plads, Summer Game Fest 2020, løber fra maj og helt frem til august. Nye og kommende spil vil dukke op ved den nævnte digitale begivenhed, ifølge Keighley.

Flere og flere digitale begivenheder dukker op hver dag for at erstatte den nu aflyste E3 2020-messe. Det betyder, at flere spilafsløringer (uanset om det er nye eller gamle titler) vil dukke op i løbet af dette års forår og sommer.

Det er uklart, hvilke nye spil der vil dukke op, men manden kendt som Dorito-paven vil være vært fra maj til august, når den første fase af Summer Game Fest 2020 falder.

Sammenfaldende med det førnævnte er en videotrailer, der viser, hvad gamere kan forvente af denne fire måneder lange session takket være The Game Awards' YouTube-kanal:

"Denne sommer samles videospilfællesskabet til en sæson med de seneste nyheder, meddelelser og begivenheder i spillet. Sørg for at holde dig opdateret på SUMMER GAME FEST-kanalerne for opdateringer!"

Under fase 1 af den fire måneder lange begivenhed kender vi desuden 2K, Activision, Bandai Namco, Bethesda, Blizzard, Bungie, CD Projekt Red, Digital Extremes, Electronic Arts, PlayStation/Sony, Private Division, Riot Games, Square Enix, Steam, WB og Xbox-teamet vil dukke op:

Fase to vil sandsynligvis rejse hovedet engang i juni, mens fase tre vil følge efterfølgende i juli. Fase fire vil højst sandsynligt dukke op i august for at afslutte den "digitale interaktive" begivenhed.

Og endelig vil oplysninger om datoer og klokkeslæt sandsynligvis dukke op senere i denne uge eller næste uge, hvor folk kan finde ud af mere om den digitale begivenheds faser og spilbare spil. I mellemtiden kan du slå en ny AMA på reddit.com at spørge Keighley om noget vedrørende Summer Game Fest 2020-begivenheden.

Andre begivenheder