Hvordan var artiklen?

1475590cookie-tjekGarnison: Ærkeengel, kærlighedsbrev til Mecha Anime-kandidater fra tidlig adgang
Medier
2020/05

Garnison: Ærkeengel, kærlighedsbrev til Mecha Anime-kandidater fra tidlig adgang

Det filippinske udviklingstøj Indigo Entertainment udgav deres kærlighedsbrev til japansk mecha-anime i form af et 3D actionspil kaldet Garnison: Ærkeengel. Det anime-inspirerede actionspil er i øjeblikket tilgængeligt lige nu på Steam butik til $14.99. I løbet af den første uge af udgivelsen er spillet nedsat med 25 % i rabat på den normale pris, så du skal kun betale $11.24 for det. Alternativt, hvis du ikke er overbevist om, at det er entréprisen værd, kan du downloade en gratis demo for at spille-test Garnison: Ærkeengel før du forpligter dig til et køb.

Spillet gør ingen betænkeligheder ved at være en filippinsk-lavet version af et japansk mecha-spil. Faktisk gør de det gentagne gange kendt, at det er et spil for folk, der er vokset op med og elskede alle de japanske mecha-anime og videospil, der blev affødt af nævnte anime.

Du kan se indflydelsen af ​​titler som Virtual-On og Ny Gundam Breaker i den generelle udformning af Garnison: Ærkeengel, hvor det fokuserer på enten en-til-en eller team-baserede multiplayer-kampe mellem spillere enten lokalt eller online.

Du kan tjekke gameplay-traileren nedenfor for at få en idé om, hvordan gameplayet er.

Højdepunktet af Garnison: Ærkeengel er, at du kommer til at bygge din mekanik fra bunden ved hjælp af en række forskellige dele, våben, farver og farver.

Du tager derefter din mech i kamp og kæmper for overherredømmet i en række tilpasselige spiltilstande, så du kan kæmpe i en-til-en kampe eller gå online og oprette turneringslobbyer mod andre spillere fra hele verden.

Derudover kan du gå head-to-head i lokale multiplayer-kampe med split-screen versus modes for op til fire spillere!

Garnison Ærkeengel - Gundam

Spillet understøtter også fjernspil via Steam, hvor du kun behøver en enkelt kopi af spillet for at spille online med en anden.

Alternativt, hvis du ikke kan lide mennesker og ikke kan lide at spille med mennesker, kan du slå det ud mod AI i en række forskellige singleplayer-tilstande, hvor du kan låse op for nye karakterer, våben, liveries og dele i Arcade Mode, Survival Mode, Horde Mode eller Mission Mode.

Du er velkommen til at tjekke spillet ud nu, hvor det er ude af Early Access, eller se nogle Let's Play-videoer for at se, om det er den slags mech-spil, der er på vej.

(Tak for nyhedsguiden durka durka)

Andre medier