Hvordan var artiklen?

1476020cookie-tjekGamescom 2020 vil indeholde nye shows med "Stærkt udvidet" digitalt indhold
Events
2020/05

Gamescom 2020 vil indeholde nye shows med "Stærkt udvidet" digitalt indhold

The German Games Industry Association (GGIA) har annonceret, at Gamescom 2020 ikke kun vil finde sted digitalt i stedet for fysisk i år, men den nævnte begivenhed starter den 27. august 2020. Dette års Gamescom vil byde på nye shows med "stærkt udvidet " indhold.

Der er ikke annonceret nogen officiel række af spil, men vi ved, at du kan se hele Gamescom 2020 uden at skulle bruge en eneste krone. I modsætning til tidligere, hvor deltagerne skulle købe billetter og køre eller flyve ned til Köln, Tyskland, er dette år ikke sådan ifølge den officielle brochure for Gamescom Now:

Gamescom nu – Indholdshubben, der blev lanceret med succes sidste år, vil blive udvidet betydeligt. Det vil være den første kilde til alle verdenspremierer, nyheder, spil og begivenheder. Alle Gamescoms shows som Gamescom: Opening Night Live kan også ses her. Spilverdenens mangfoldige spektrum vises i al dens variation i den centrale portal med forskellige områder som indholdsskaber, esports, cosplay, indie og merchandise. Der er ingen grund til at købe en billet til Gamescom Now, så så mange fans som muligt får chancen for at opleve Gamescom.

Desuden den officielle pressemeddelelse via koelnmesse.s3.eu-central-1.amazonaws.com bemærker, at Geoff Keighley stadig vil være vært for Gamescom: Opening Night Live. Denne begivenhed finder ikke sted på dens oprindelige 25. august, men nu den 27. august 2020.

Vi lærer også, at Gamescom: Awesome Indies vil dukke op midt i den tre dage lange begivenhed, som vil blive toppet af det afsluttende segment Gamescom: Best of Show:

Gamescom: Opening Night Live med Geoff Keighley – Et af de mest vidtrækkende gaming-shows på verdensplan sidste år starter Gamescom 2020 den 27. august. Derudover vil andre formater blive produceret i år, såsom det første Gamescom: Awesome Indies nogensinde. I dette overraskende show vil du komme til at høre alle de vigtige meddelelser og nyheder om de mest ventede indie-titler. Også nyt er Gamescom: Daily Show, som dagligt vil fortælle om og uddybe højdepunkterne fra sine egne formater samt spilselskabernes og partnernes shows og promoveringer. I Gamescom-studiet vil topudviklere blive interviewet og give baggrundsinformation om den seneste udvikling. Dette års Gamescom vil blive toppet med Gamescom: Best of Show. Den 30. august vil dette nye format afslutte begivenheden med en oversigt over dette års Gamescom-højdepunkter og præsentation af Gamescom-prisen.

Det er også værd at bemærke, at der i år afholdes en Devcom Digital-konference, der starter den 17. august og slutter den 30. august 2020. Du kan få detaljerne lige her:

Devcom Digital – Dette års Devcom Digital-konference 2020 (fra 17. til 30. august) vil have et udlandsprogram klar til faggæster med masser af foredrag og masser af matchmaking. I fremtiden vil devcom også tilbyde et varieret program med talks, shows eller masterclasses for spiludviklere året rundt. Yderligere detaljer kan findes på konferencens hjemmeside på www.devcom.global.

Ud over alt dette vil Gamescom 2020 også finde sted overalt på internettet. Gamescom vil få dette til at ske ved at arbejde sammen med mange officielle partnere, som vil afholde deres egne events og kampagner. Disse begivenheder vil derefter blive afhentet på Gamescom: Now og Gamescoms showformater.

Endelig er Gamescom 2020 planlagt til at gå live digitalt den 27. august og slutter tre dage senere. Opening Night Live-begivenheden starter ligesom sidste år, før selve showet går live.

Andre begivenheder