Hvordan var artiklen?

1474630cookie-tjekGal og dinosaurepisoder udsat på grund af Coronavirus
Funktionalitet
2020/05

Gal og dinosaurepisoder udsat på grund af Coronavirus

En anden anime har ramt af det dødbringende kys fra elskerinde Corona-chan, denne gang er det Gal & Dino, også kendt som Gal til Kyouryuu, Space Neko Company's produktion, der er baseret på den populære mangaserie.

Anime Intelligence & Research fangede nyheder og sendte et tweet om forsinkelsen efter at have opdaget det fra den officielle Twitter-konto til anime.

Mens beskeden blev sendt på sociale medier fra den officielle Twitter-konto, blev nyheden også delt på officielt Galkyo.com websted, hvor de forklarede ...

”Mange tak for at støtte og se tv-anime og live-action“ Gal & Dinosaur ”fra nu af.

”TV-anime og live-action“ Gal & Dinosaur ”, som har været udsendt siden april, har været under tilstrækkelig forberedelse, men på grund af virkningen af ​​den nye coronavirusinfektion (COVID-19) er det blevet svært at fortsætte produktionen på nogle dele af showet, så vi har besluttet at udsætte udsendelsen. ”

Indlægget undskylder forsinkelsen, og at de yderligere vil opdatere fans om anime-status på Twitter og Instagram.

I mellemtiden, episoder 1 til 5 af Gal & Dino genudsendes fra 23. maj lørdag indtil videre.

Gal & Dino er endnu en anime-serie, der er påvirket af elskerinde Corona-chan på grund af det faktum, at en masse eksternt produktionsarbejde enten skulle standses i andre lande, eller at kontorer blev lukket i Japan under karantænerne. På dette tidspunkt er jeg nysgerrig efter, om japanske produktionskomiteer vil flytte produktionen internt, eller vil de fortsætte med at søge billig arbejdskraft fra backwater-udstyr i udviklingslande?

(Tak for nyheds tip Burnouts3)

Andre funktioner