Hvordan var artiklen?

1474350cookie-tjekTidligere Apex Legends Dev, der kaldte fans "Ass-Hats" danner nyt forskelligt studie ved navn Gravity Well
Industri Nyheder
2020/05

Tidligere Apex Legends Dev, der kaldte fans "Ass-Hats" danner nyt forskelligt studie ved navn Gravity Well

Baseret i Los Angeles, Californien, er det nystiftede triple-A-studie kaldet Gravity Well tilfældigvis ledet af tidligere Respawn Entertainment-udviklere som Drew McCoy og Jon Shiring. Med fjernarbejde i tankerne vil Gravity Well også fokusere på mangfoldighed som sin kerne.

Hvis du ikke kan huske navnet Drew McCoy, er der ingen grund til bekymring. Han er den fyr, der også går under navnet "dko5" og var en af ​​Respawn Entertainments stiftende udviklere. Nå, den 25. februar 2020 forlod McCoy EA og Respawn Entertainment for at danne sit eget forskelligartede firma ved navn Gravity Well.

Med andre ord manden, der forsøgte at forsvare Apex Legends og EA's virksomheds grådighed ved at hoppe på sociale medier og udråbende spillere, der ikke var for den nævnte grådighed - ved at kalde dem "røvhatte" og "freeloaders" - er nu leder af et nyt triple-A-firma.

Med alt det sagt, når man går videre til gravitywell.games, vil folk blive mødt af flere beskeder. Den første besked forklarer, hvordan Gravity Well sigter mod at bringe triple-A-indhold, mens den anden og tredje besked giver indsigt i McCoy og Shirings udviklingsfortid.

Den fjerde besked eller skrive-up kommer fra McCoy, som angivet nedenfor:

"Vi starter et studie på grund af, hvordan vi vil lave spil. Vi vil gerne have tid til at gentage alt og få ideer og feedback fra hele teamet. Vi bygger dette studie til at holde i årtier, og det sker ikke uden at sætte holdet først.

Vi foretrækker at skære ned og fokusere, så vi kun sender det, vi elsker."

Her er hvad Shiring havde at sige om Gravity Well:

"I betragtning af COVID-19-pandemien starter vi studiet til fjernarbejde lige fra starten. Da en af ​​kerneværdierne i Gravity Well er øget mangfoldighed, er vi glade for ikke at blive hæmmet af problemer med flytning eller arbejdsvisum. Vi vil ansætte de bedste talenter i branchen, uanset hvor du bor.”

Lige nu har de to udviklere baseret i Californien ti ledige stillinger og leder efter folk til enten at arbejde i studiet eller hjemmefra.

Til sidst, hvis McCoys tidligere handlinger har nogen vægt, kan du forvente, at mere social retfærdighed og forbrugermisbrug kommer ud af Gravity Well.

Andre nyheder i branchen