Hvordan var artiklen?

1472040cookie-tjekDual Universe Trailer dykker ind i spillerdrevet økonomi, massive flådekampe
Medier
2020/05

Dual Universe Trailer dykker ind i spillerdrevet økonomi, massive flådekampe

Novaquark afslørede en ny trailer til deres vidtstrakte, fremvoksende, spillerdrevne rumsim kaldet Dual Universe. Den filmiske trailer ankommer med lanceringen af ​​spillets nye Twitch-kanal, som vil være vært for indhold og livestreams for spillet.

Krogen for Dual Universe er, at spillet alt sammen foregår i en enkelt instans delt mellem utallige spillere, der kan skabe deres egne skibe, rumstationer og terraformplaneter ved hjælp af spillets avancerede voxel-manipulationsværktøjer.

Du kan se, hvordan skabelsen hænger sammen med spillets spillerdrevne økonomi og det større univers, som du vil være i stand til at udforske ændre efter dine luner.

Traileren er ret imponerende og skitserer grundlæggende et spil, der vil konkurrere stjerne Citizen med hensyn til omfang og spilvariation, men med den ekstra bonus, at du bygger dine egne byer og fartøjer ved hjælp af voxel-teknologien.

På nogle måder er det som en kombination af stjerne Citizen og Space Ingeniører, eller en bedre udgave af Starmade.

Jeg bekymrer mig dog om optimering og ydeevne. Selv i traileren tøffede spillet i de spillerbyggede byer, og jeg kan ikke forestille mig, at det bliver bedre, efterhånden som spillere fortsætter med at udvide byerne enten udad eller opad.

Jeg elsker konceptet med at lede hovedskibe og gå ind i store kampe. Vi får simpelthen ikke set dette nok i spil.

49844632272 8239ee7bbf b

Forhåbentlig er fysikken solid, og der er en god, funderet følelse af kamp, ​​uanset om du laver en-til-en luftkampe eller er engageret i flådekampe over en planet eller gennem en rumstation.

Spillet var inspireret af omfanget og økonomien af EVE Online, så der er bestemt et stærkt fokus på minedrift og udforskningsaspektet af spillet, hvilket igen burde holde spillerøkonomien og rejsen travl.

Dual Universe er stadig langt væk fra udgivelsen, men du kan følge udviklingen med nye videoer og Q&A livestreams på Dual Universe twitch kanal, eller du kan give nogle midler til projektet og få adgang til alpha build ved at besøge officiel Dual Universe hjemmeside.

Andre medier