Hvordan var artiklen?

1476480cookie-tjekDoom: Eternal Update 1.1 for at fjerne Irdetos Denuvo
Nyheder
2020/05

Doom: Eternal Update 1.1 for at fjerne Irdetos Denuvo

Bethesda Softworks og id Software udgav en opdatering til Doom: Evig i sidste uge, som "rettede" forskellige problemer, samtidig med at Irdetos Denuvo-teknologi blev indbragt. Fra i dag vil teknologien blive fjernet, når "opdatering 1.1" udgives til offentligheden. 

On blog.irdeto.com, forklarer det, at Doom: Eternal's Battle Mode (multiplayer mode) på pc sporter Denuvo. Men når den kommende 1.1-opdatering falder, vil nævnte teknologi blive fjernet:

Da Irdetos Denuvo anti-snydesystem blev annonceret, hævdede virksomheden, at den "undgår at indsamle nogen personlig identificerbar information." Derudover fortsatte Irdeto med at sige, at "i modsætning til andre anti-cheat-løsninger", tager dens anti-cheat-løsning ikke skærmbilleder, scanner filer eller streamer shell-kode fra internettet.

Irdeto hævdede også, at dens anti-cheat-løsning kun indsamler information om, hvordan operativsystemet interagerer med spillet, så det kan sendes til Amazon-hostede servere til snydedetektering.

Selvom Irdeto hævder, at dens løsning ikke er påtrængende, gik Marty Stratton - executive producer hos id Software - på nettet for nylig for at forklare hvorfor Doom: Evig til pc vil ikke bruge nævnte teknologi længere:

"På trods af vores bedste intentioner har feedback fra spillere gjort det klart, at vi skal revurdere vores tilgang til anti-cheat integration. Med det vil vi fjerne anti-cheat-teknologien fra spillet i vores næste pc-opdatering. Når vi undersøger enhver fremtid for anti-cheat i DOOM Eternal, skal vi som minimum overveje at give kampagnespillere muligheden for at spille uden anti-cheat-software installeret, samt sikre, at den overordnede timing af enhver anti-cheat-integration passer bedre. med spillernes forventninger omkring klare initiativer – som rangeret eller konkurrencedygtigt spil – hvor efterspørgslen efter anti-snyd er langt større.”

Ovenstående meddelelse fra Stratton kommer fra hjemmesiden dsogaming.com. Derudover fremhæver hjemmesiden også følgende info fra Stratton om Irdeto's Denuvo:

"Jeg har set spekulationer online om, at Bethesda (vores moderselskab og udgiver) påtvinger os disse eller andre beslutninger, og det er simpelthen usandt. Det er også værd at bemærke, at vores beslutning om at fjerne anti-cheat-softwaren ikke er baseret på kvaliteten af ​​Denuvo Anti-Cheat-løsningen. Mange har desværre relateret præstations- og stabilitetsproblemerne introduceret i Update 1 til introduktionen af ​​anti-cheat. De er ikke i familie.”

Med andre ord hævder Stratton, at Bethesda ikke fremtvinger nogen nylige beslutninger om id-software, og at rygter omkring dette emne er "simpelthen usande."

Stratton nævner også, at beslutningen om at fjerne Irdeto anti-cheat-software ikke er baseret på anti-cheat-løsningen, der påvirker ydeevne og stabilitet, da han mener, at stabilitetsproblemerne ikke er relateret til Update 1's Denuvo-inkludering.

Doom: Evig er ude nu til pc, PS4, Xbox One og Stadia.

Andre nyheder