Hvordan var artiklen?

1475030cookie-tjekDoom: Eternal PC Update tilføjer Irdetos Denuvo
Nyheder
2020/05

Doom: Eternal PC Update tilføjer Irdetos Denuvo

Bethesda Softworks og id Software har udgivet en ny opdatering til Doom: Evig, som adresserer forskellige problemstillinger, samtidig med at Irdetos Denuvo-teknologi tilføjes. Disse oplysninger kommer direkte fra et nyt Irdeto blogindlæg.

Fra den 14. maj 2020 lærer vi af blog.irdeto.com at Doom: Eternal's Battle Mode (eller multiplayer-tilstand) på pc har nu Denuvo.

Irdeto hævder, at dets Denuvo anti-snydesystem "undgår at indsamle nogen personlig identificerbar information." Derudover praler blogindlægget med, at "i modsætning til andre anti-cheat-løsninger" tager Irdetos anti-cheat-løsning ikke skærmbilleder, scanner filer eller streamer shell-kode fra internettet.

Irdeto hævder også, at dens anti-cheat-løsning kun indsamler information om, hvordan operativsystemet interagerer med spillet, så det kan sendes til Amazon-hostede servere til snydedetektering.

Desuden fortsætter Irdeto med at forklare følgende:

“I løbet af de sidste tre år har Irdetos Denuvo-team bygget en multiplayer-anti-cheat-løsning. For to år siden startede Denuvo et program med tidlig adgang, hvor AAA-udgivere og -studier blev inviteret til at bidrage med nutidens mest populære multiplayer-titler som anti-cheat-testplatforme. Efter utallige timer og millioner af gameplay-sessioner er vi glade for at kunne annoncere lanceringen af ​​Denuvo Anti-Cheat.

Denuvo Anti-Cheat går LIVE i dag, den 14. maj 2020, for at beskytte BATTLEMODE multiplayer af DOOM Eternal på pc, udviklet af id Software og udgivet af Bethesda Softworks.

Vores Anti-Cheat-løsning har ikke irriterende bakkeikoner eller splash-skærme."

Irdeto bemærkede også, at når spillere starter spillet, starter Denuvo anti-cheat-systemet automatisk. Og angiveligt, når spillere lukker spillet, eller hvis spillet stopper af en eller anden grund, så gør anti-snydeløsningen det også.

Og om emnet start og stop Doom: Evig, første gang spillere starter spillet, installerer anti-cheat-systemet en kernel-mode-driver i mappen Program Files, som også forlades ved afinstallation af first-person shooteren.

Til sidst bemærker Irdeto, at folk, der bruger Bethesda.net på pc, skal manuelt afinstallere Denuvo anti-cheat via "Tilføj" eller "Fjern" programmer i Windows' indstillinger.

Andre nyheder