Hvordan var artiklen?

1477720cookie-tjekDead By Daylight: Silent Hill Update går live i juni
Medier
2020/05

Dead By Daylight: Silent Hill Update går live i juni

Behaviour Interactive ser virkelig ud til at arbejde hårdt på at finde nye måder at holde spillere interesserede i deres asymmetriske gyserspil, Dead By Dagslys. Den seneste opdatering, der går live i juni, er et samarbejde med Konami, der indeholder Silent Hill indhold, nærmere bestemt bøddelen, bedre kendt som Pyramid Head, og en helt ny overlever i form af Cheryl Mason.

Ud over de to nye karakterer er der også et helt nyt kort fra Silent Hill univers, der ser overlevende forsøge at flygte fra Midwich Elementary School. Det er baseret på den snoede og forvrængede version af kortet fra mareridtsriget.

Jeg er chokeret over, at Konami underskrev samarbejdet, men jeg gætter på, at de har svært ved at få penge og søger at skumme de penge, de kan, fra at licensere deres ejendomme, efter at alle deres store skabere tog orlov.

Som afbildet i traileren vil spillere, der tager kontrol over morderen, være i stand til at spille som Pyramid Head, ved at bruge hans store kniv til at svinge mod de fire andre overlevende i et forsøg på at dræbe dem, før de undslipper niveauet.

Mange af disse asymmetriske spil er ikke til min smag, men jeg må indrømme, at Behavior Interactive formåede at finde en succesfuld niche i genren og fortsætte med at opdatere og opgradere spiloplevelsen for Dead By Dagslys regelmæssigt nok til at opretholde et dedikeret publikum.

Dead By Daylight - Pyramid Head

Tilføjelse af mere og mere licenseret ejendom til spillet vil muligvis kun øge dets popularitet yderligere, udelukker enhver form for latterlige udviklerkontroverser eller anti-forbrugerpraksis.

Under alle omstændigheder, hvis du var interesseret i den nye opdatering til Dead By Dagslys, som skal udkomme til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og på Steam i juni, er du velkommen til at besøge officielle Steam butiksside for mere information.

Andre medier