Hvordan var artiklen?

1471800cookie-tjekDarkborn Udvikling standset
Funktionalitet
2020/05

Darkborn Udvikling standset

De udenforstående' Mørkefødt afvikler udviklingen. Ikke fordi spillet er komplet, langt fra. Udviklingen er standset, fordi teamet ikke er i stand til at afslutte projektet. Hvis tingene ændrer sig, vender de måske tilbage til det, men det er dybest set vejens ende Mørkefødt i øjeblikket.

Nyheden blev offentliggjort den 30. april 2020 via The Outsiders' David Goldfarb, berømt for sit arbejde med Overkill Softwares Payday 2 og det gode Battlefield spil før de blev vågne. Der var vedhæftet et brev til et tweet, han sendte ud til spilfællesskabet, som du kan tjekke nedenfor.

Hvis du ikke kan se tweetet eller beskeden i tweetet, står der...

"I løbet af de sidste fire år har vi arbejdet på en spilejendom, vi elskede meget. Dette blev engang kaldt Archenemy, blev til Project Wight og endelig Darkborn.

"Sidste april udgav vi en gameplay-trailer til Darkborn, velvidende at det kunne være vores endelige udgivelse. På trods af vores bedste anstrengelser for at fortsætte, måtte vi i sidste ende tage den svære beslutning at stoppe udviklingen af ​​projektet. Måske vender vi tilbage til det en dag: det håber vi alle og værdsætter oprigtigt støtten fra alle, der har fulgt os gennem årene.

"Men en dør lukkes, og en anden åbnes.

”Vi har arbejdet på noget andet.

"På noget nyt. Noget fantastisk. Noget vi virkelig elsker.

"Vi ser frem til at kunne dele det hele med dig meget meget snart.

"Så følg med. Pas på dig selv.

"Kærlighed og styrke fra dybet."

Mange af svarene er tvivlsomme omkring The Outsiders' nyeste projekt, da mange frygter, at det kan være endnu et generisk free-to-play-skydespil eller noget, der ligner det koncept, hvilket ikke ville overraske mig.

Med hensyn til det pågældende spil, for dem af jer, der gik glip af Mørkefødt trailer eller ikke har nogen idé om, hvad spillet handlede om, kan du se gameplay-videoen nedenfor.

Spillet er grundlæggende en nærkampsbaseret gysertitel, hvor du spiller som et mørkfødt monster, der skal føde og vokse.

Konceptet var noget helt andet i forhold til andre spil derude, men jeg kunne ikke se spillet engagere sig i mere end blot et par timer, medmindre der var mere i det end bare at hacke og hugge krigere og spise dem for at blive stærkere.

Nogle af gore-mekanikken var dog lidt seje, og at kunne lemlæste fjender

Det er lidt svært at se, hvordan spillet skalerer ud over blot at kæmpe og skille mennesker i stykker, men måske havde de andre monstre at kæmpe med undervejs?

Under alle omstændigheder er spillets produktion blevet skrinlagt... for nu.

Andre funktioner