Hvordan var artiklen?

1472660cookie-tjekCyberpunk 2077 Night City Wire Event går live den 11. juni 2020
Nyheder
2020/05

Cyberpunk 2077 Night City Wire Event går live den 11. juni 2020

CD Projekt Red søger at droppe en cyberpunk 2077 begivenhed den 11. juni 2020. Den pågældende begivenhed vil fokusere på at vise "ting" og "indhold" i det kommende RPG, som selve spillet er indstillet til at få sin verdensdebut på tværs af pc- og hjemmekonsoller i år den 17. september.

Uanset om dette spil har dig begejstret eller ej, ser det ud til, at CD Projekt Red vil være vært for sin egen begivenhed ifølge et par offentlige tweets.

Det første pågældende tweet indeholder ordene "Get Ready!" ledsaget af et tv - og antyder, at denne nyligt annoncerede session er en digital begivenhed. I hvert fald kan du tjekke tweetet lige her:

Det andet tweet fra Marcin Momot – globalt fællesskabsleder hos CD Projekt Red – viser, at denne "Night City Wire"-ting er en digital begivenhed, da den vil fungere som en platform til at vise "ting". Det er uklart, hvad der vil blive vist under Night City Wire-sessionen, men bliv ikke chokeret, hvis det vil være optagelser i spillet eller kunstværker, der sandsynligvis indeholder indhold fra CD Projekt Reds Diversity Charter-program:

Når det er sagt, er der intet andet at trække fra ovenstående tweets. Det betyder, at vi ikke ved, hvilken slags indhold der vil dukke op under begivenheden, vi ved ikke, hvor længe denne begivenhed vil vare, og vi ved ikke engang, hvornår denne begivenhed finder sted.

Om emnet CD Projekt Red og cyberpunk 2077, vil spillet også dukke op ved IGN's kommende Summer of Gaming-begivenhed, som den digitale sommerbegivenhed starter engang i juni og vil fremvise nye forhåndsvisninger, mens du beskriver kommende spil.

Sidst men ikke mindst, cyberpunk 2077 er i øjeblikket indstillet til at udgive verden over den 17. september 2020 til pc, PS4, Xbox One og Stadia.

Andre nyheder