Hvordan var artiklen?

1472890cookie-tjekKonferenceopkald bekræfter, at Disney Plus er en katastrofe
Funktionalitet
2020/05

Konferenceopkald bekræfter, at Disney Plus er en katastrofe

Indholdsstreaming (eller direkte til forbrugeren, som industrien har taget til at kalde det) ved ydre udseende ser ud til at være intet mere end et vanvittigt strejf for at øse den del af markedet, Netflix ikke dominerer. Selvom det kan være delvist tilfældet, ligger den egentlige drivmekanisme for springet til streaming i tilbagegangen for de ældre tv-platforme.

Tv og andre ældre platforme giver stadig underholdningsgiganterne en betydelig indtægtsgenerering. Hvert år falder mængden af ​​denne indtægtsgenerering; samtidig fortsætter indtægtsgenereringen for streaming med at stige. Leder mange ledere til den konklusion, at streaming er det medie, der fortrænger tv.

Virksomheder indser, at fremtiden er streaming, men deres metoder er at forsøge at være en komplet satellitpakke i stedet for at være vært for succesfulde kanaler. Økonomien i modellerne kommer ikke til at ende godt for nogen af ​​virksomhederne, da omkostningerne ved generering af indhold altid vil overstige forbrugernes indkomst. Medmindre de adopterer Hulu-modellen, som i det væsentlige kopierer kabel-tv-modellen med at købe kanalblokke, vil ingen af ​​dem se en meget levende fremtid foran sig.

Bob Iger undlod at stille spørgsmålstegn ved den økonomiske levedygtighed ved at kopiere Netflix, og Bob Iger positionerede Disney for fremtiden med introduktionen af ​​Disney Plus sidste år. På trods af knapt indhold fortsatte Iger med at prale af 50 millioner abonnenters adoptionsrate, hvilket projicerer billedet af succes på projektet.

Nu er tallene kommet, ligesom svaret på alles vigtigste spørgsmål er: hvor mange mennesker er betalende abonnenter, og hvor mange er gratis brugere?

Under deres seneste telefonkonference leverede Christine M. McCarthy Disneys Senior Executive Vice President og Chief Financial Officer de faktiske præstationsmålinger, som transskriberet af Den Motley Fool.

"Som vi annoncerede den 8. april, i løbet af tredje kvartal, oversteg vi 15 millioner Disney+ betalte abonnenter. …… Fra den 4. maj anslår vi, at vi havde cirka 54.5 millioner Disney+-abonnenter, hvilket afspejler et abonnentmix, der generelt ligner vores mix den 8. april.” Christine McCarthy

"Disney+ blev lanceret på en række europæiske markeder i løbet af kvartalet, hvilket bidrog til en samlet betalt abonnentbase på $33.5 millioner ved udgangen af ​​kvartalet." Christine McCarthy

Af de 54.5 millioner abonnenter er det kun 15 millioner, der aktivt betaler for Disney Plus. Det betyder, at 39.5 millioner ikke er det. Hvis det ikke lyder rentabelt for dig, ville det være, fordi det ikke er det. Det koster virksomheden milliarder pr. kvartal.

"Resultater hos vores direkte til forbrugervirksomheder havde en negativ indvirkning på år-til-år ændringen i segmentets driftsindtægt på omkring 500 millioner dollars, hvilket kom ind en smule bedre end den vejledning, vi gav sidste kvartal. Vi forventer, at vores Direct-to-Consumer & International-segment vil generere omkring 1.1 milliarder USD i driftstab i tredje kvartal...." -Christine McCarthy

På trods af, at selskabet nu effektivt opererer med gæld, at de ville fortsætte udviklingen af ​​shows, der yderligere udvander værdien af ​​Star Wars-mærket, mens censurering af shows på Disney Plus er fuldstændig vanvittigt. Ingen vil ønske at adoptere en platform, der fortsætter med at kæmpe for at levere indhold, og selv når det gør det med kvaliteten af ​​indholdet. Hvor længe Disney planlægger at blive ved med at pumpe milliarder ind i denne operation er et mysterium, men det er usandsynligt, at investorer vil tolerere nettotab og dårlig vækst i lang tid.

Andre funktioner