Hvordan var artiklen?

1477510cookie-tjekChernobylite opdateret med Pripyat-placering, DirectX 12-support
Medier
2020/05

Chernobylite opdateret med Pripyat-placering, DirectX 12-support

Gården 51's FORFØLGER-esque first-person shooter har støt fundet vej gennem Early Access, lige siden det trådte ind i Steams udviklingscyklus tilbage i Oktober i 2019. Den seneste opdatering til spillet inkluderer en velkendt placering for mange fans af Ruslands farezone... Pripyat.

Det nye område giver spillere mulighed for at udforske det gigantiske pariserhjul, forlystelsesparken og Lenin-pladsen. Nogle få af de velkendte steder er dog blevet ændret, herunder Kulturpaladset Energetik eller Polissya Hotel, som begge er blevet ændret og forvandlet til hemmelige militærbaser med mystisk hensigt.

Du vil blive udforsket disse nye steder i opdatering, som er tilgængelig lige nu for dem af jer, der allerede ejer en kopi af spillet.

Traileren gør bestemt et fint stykke arbejde med at bringe Pripyat til live og skabe en meget surrealistisk skildring af det hjemsøgte sted. Det er bestemt meget mere atmosfærisk end hvordan det blev portrætteret i GSC Game Worlds serie.

Ud over at have nye steder at udforske, kommer Early Access-opdateringen også med en ny karakter, du kan interagere med ved navn Olga. Hun er en ukrainsk teenagepige fra en bygd kendt som "The Village", der ligger i Den Røde Skov.

Du kan rekruttere Olga til dit team eller lære nye færdigheder fra NPC, samt tage på nogle helt nye missioner relateret til Olga, Sashko og Georgiy.

DirectX 12-understøttelse er blevet tilføjet, sammen med forbedret optimering til AMD-kort takket være The Farm 51s samarbejde med AMD for at inkludere FidelityFX-funktioner.

Yderligere forbedringer af den grafiske grænseflade og livskvalitetsindhold er også blevet topprioritet, sammen med yderligere stabilisering af billedhastigheder og ydeevne.

Du kan lære mere om den seneste build af Chernobylite ved at besøge Steam butik side eller GOG.com side.

Andre medier