Hvordan var artiklen?

1477590cookie-tjekCausa: Voices Of The Dusk, Dark Fantasy CCG går ind i tidlig adgang på Steam
Medier
2020/05

Causa: Voices Of The Dusk, Dark Fantasy CCG går ind i tidlig adgang på Steam

Den chilenske udvikler Niebla Games udgav deres nye CCG i Steam Early Access for nylig, hvilket giver spillere mulighed for at dykke ned i en mørk fantasiverden, hvor taktiske ofre er altafgørende for at hævde succes i free-to-play-titlen.

Spillet foregår i en verden, hvor ekstradimensionelle rædsler har taget vejen, og dem med evnen til at udnytte mystiske kræfter er i gang med at forsøge at rense verden for ondskab.

Du vil være i stand til at vælge dine ledere og lede dem på deres rejses vej ved at kæmpe mod andre styrker på tværs af en række forskellige slagmarker og steder, ved at bruge kort, du samler eller bemyndiget gennem ofre undervejs.

Du kan få et indblik i, hvordan gameplayet er med traileren nedenfor.

Krogen for Causa, Skumringens Stemmer er, at det er meget ligesom Yu-Gi-Oh! i den forstand, at du vil være i stand til strategisk at omdirigere din modstanders plan ved at ofre dine egne kort for at polere eksisterende kort i dit spil, men du kan også trække disse kort fra kirkegårdens ærme på et senere tidspunkt for fuldstændig at overraske din modstander ud af det blå.

Det er ikke helt banebrydende, men det tilføjer nogle meget interessante lag til det overordnede kortindsamlingsmotiv.

De har planer om at blive i Early Access de næste fire til fem måneder. Spillet har fire forskellige spiltilstande, inklusive multiplayer versus og single-player modes, sammen med otte ledere, to kampagner og 250 forskellige samlekort.

Casua Voices of the Dusk - Magic and Cleavage

I den fulde version af spillet planlægger de at tilføje rangeret tilstand, nye kosmetiske genstande og yderligere indhold.

Den fulde version vil også være cross-play-kompatibel med en udgivelse på hjemmekonsoller, inklusive Xbox One og PlayStation 4.

Hvis du er interesseret kan du tjekke ud Causa, Skumringens Stemmer lige nu som en gratis-to-play-titel på Steam butik.

Andre medier