Hvordan var artiklen?

1474600cookie-tjekCapcom planlægger at udgive flere store nye spil inden den 31. marts 2021
Industri Nyheder
2020/05

Capcom planlægger at udgive flere store nye spil inden den 31. marts 2021

Vil du have nye Capcom-spil? Hvis svaret er ja eller nej, vil virksomheden fortsætte med at udgive nye spil i dets regnskabsår, der slutter den 31. marts 2021. Virksomheden vil dog frigive flere store titler, men færre spil samlet set inden for nævnte tidsramme.

I tilfælde af at ovenstående information har forvirret dig, vil Capcom frigive færre spil i modsætning til tidligere. Derudover vil disse færre spil være fyldt med "store titler."

Forvent med andre ord, at flere store navne dukker op i Capcoms portefølje af spil fra dets nuværende regnskabsår.

Ovenstående oplysninger kommer fra publikationssiden videogameschronicle.com, som rapporterer om Capcoms nuværende regnskabsårsplaner og sænker output af SKU'er.

Desuden fremhæver hjemmesiden, at Capcom kun vil frigive 13 spil-SKU'er i løbet af dette regnskabsår, hvilket rapporteres at være "betydeligt lavere" end de 35 SKU'er, der blev udgivet i virksomhedens 2020-regnskabsår og de 61, der blev udgivet i 2019.

Til dem af jer, der tænker, "Hvad betragter Capcom som et stort spil?" Nå, publikationssiden citerer Capcom i sit sidste regnskabsårs ordsprog Monster Hunter World: Iceborne er den eneste udgivelse "klassificeret som major."

Hjemmesiden nævner også, at udgiveren ikke må frigive porte til forskellige platforme. Dette betyder, at vi muligvis vil se færre udgivelser i de næste ti måneder - sammenfaldende med ovenstående oplysninger om SKU'er.

Lige nu svæver to rygter rundt, hvor det første er Capcoms interne teams og andre eksterne studier, der yder "support", når det kommer til at hjælpe med "Resident Evil 4 Remake".

Det andet rygte omkring Capcom er, at der er en uanmeldt Resident Evil 8 titel i værkerne, som vil være "den mørkeste og mest grufulde Resident Evil endnu", mens den har de "mest foruroligende fjendtlige designs i serien."

Begge spil er ikke blevet annonceret, men med det sagt, ser du frem til, at Capcom udgiver "store titler", eller er du færdig med noget relateret til nævnte virksomhed?

Andre nyheder i branchen