Hvordan var artiklen?

1474490cookie-tjekCall Of Duty Studio Sledgehammer Games udvikler flere projekter i henhold til rapport
Industri Nyheder
2020/05

Call Of Duty Studio Sledgehammer Games udvikler flere projekter i henhold til rapport

Sledgehammer Games arbejder på flere titler, en af ​​dem er angiveligt den nye 2020 Call of Duty spil. Det lyder dog som om, at andre uanmeldte titler vil mærkes sammen med den kommende triple-A FPS-indgang.

Ifølge publikationen websted videogameschronicle.com, får vi at vide, at Sledgehammer Games, et firma kendt for Call of Duty: Avanceret Warfare og Call of Duty: WWII, arbejder på flere titler i øjeblikket.

Hjemmesiden bemærker, at Sledgehammer Games har fremtryllet et værk, der er planlagt kaldet "Decade II", som hjælper studiet med at navigere gennem udfordrende tider, meget som den i 2018, hvor studiegrundlæggerne Michael Condrey og Glen Schofield forlod.

Med hensyn til denne arbejdsplan gjorde Sledgehammer Games' nye COO Andy Wilson - en tidligere direktør ved 2K's Hangar 13 - det kendt, at studiets fremtid ser lys ud på trods af, at flere projekter er i gang.

Falder i tråd med ovenstående information kommer besked fra Activision Blizzards Chief Operating Officer og præsident Daniel Alegre, der siger, hvordan den næste Call of Duty Spillet udvikles stadig på trods af, at udviklere arbejder hjemmefra.

Den næste post i den igangværende serie vil være en "premium titel", som stadig er på vej til at udgive senere i år.

Desuden bemærker Alegre, at to "biblioteks-IP'er" fra Activision er under udvikling. Med andre ord er der to spil på vej, som ikke er relateret til Call of Duty.

Ud over ovenstående er det uklart, hvad disse to spil er, og Activision og Alegre specificerede ikke, hvad både spillere og fans kan forvente herfra. Men vi ved nu, at studiet, der implementerede sorte kvindelige tyskere i Call of Duty: WW2
er en support-udvikler på den kommende Call of Duty 2020-titel - som højst sandsynligt vil være lige så vågen som det sidste spil.

Endelig er Sledgehammer Games rapporteret at have omkring 200 mennesker, der arbejder på tværs af deres Californien og Melbourne-studier, og 100 flere udviklere vil slutte sig til for at hjælpe i løbet af det næste år.

Andre nyheder i branchen