Hvordan var artiklen?

1471950cookie-tjekC.H.A.S.E.D, gyserspil inspireret af FNAF får en gratis demo
Medier
2020/05

C.H.A.S.E.D, gyserspil inspireret af FNAF får en gratis demo

Rose Hood Games udgav en demo til deres nye survival-horror-spil, JAGT Spillet ser dig rode gennem et sommerhus, desperat forsøger at holde dig i live, mens du forhindrer et spøgelse i at komme gennem et fjernsyn, og undgår en stalker, der lurer lige uden for boligen. Hver nat bringer en ny terror, og en demo er i øjeblikket tilgængelig for spillet, med en struktur, der ikke er ulig Scott Cawthons populære gyserspilserie.

Spillet er en frenetisk forskrækkelsesfest.

Du kan gemme dig, interagere med genstandene i huset og bruge en lommelygte til at holde en stalker på afstand.

Spillet bruger en masse jump scares, spøgende lyde og Fem Nætter hos Freddy-stil gameplay loops for at holde dig på tæerne.

Der er en advarsel i begyndelsen af JAGT at hvis du lider af epilepsi eller hjerteproblemer, så er det måske ikke noget for dig, og jeg kan bestemt godt se hvorfor. Der er en undertrykkende tone til de forfærdelige skabninger, der kommer efter dig. Det minder mig om en mere hektisk, spændt udgave af Hytte i skoven. Du kan se, hvordan gameplayet er med gameplay-videoen nedenfor fra AlphaBetaGamer.

Hvis det lykkes en af ​​dine overfaldsmænd at komme ind i huset, skal du dybest set gemme dig og undgå dem til morgenen.

Der er et par steder spredt rundt i kabinen, hvor du kan gemme dig. I fremtidige niveauer vil du være i stand til at gå op ad vinduerne og gøre brug af andre ting for at beskytte dig selv.

Spillet ville have været endnu mere anspændt, hvis du havde adgang til måske et jagtriffel, men du havde kun en æske ammunition og intet net. Kunne du forestille dig, at du forsøger at overleve fem nætter mod forskellige rædsler med kun en håndfuld kugler og vende mod nogle entiteter, der ikke kan dø?

Det ville tilføje et ekstra lag af strategi til spillet, men ville sandsynligvis reducere nogle af frygtfaktorerne.

Hvis du kan lide konceptet og designet af JAGT, kan du tjekke den gratis demo ud på GameJolt.com.

(Tak for nyhedstip Isthai)

Andre medier