Hvordan var artiklen?

1477570cookie-tjekBlizzCon 2020 aflyst, digital begivenhed kan finde sted i begyndelsen af ​​2021
Events
2020/05

BlizzCon 2020 aflyst, digital begivenhed kan finde sted i begyndelsen af ​​2021

Saralyn Smith, den udøvende producent af BlizzCon, bemærkede tilbage den 11. april, at BlizzCon 2020 muligvis ikke starter senere i år i november. En måned senere bemærker hun, at BlizzCon 2020 fysiske side er blevet aflyst og ikke vil ske i denne feriesæson.

For en måned siden nævnte Smith, at det var for tidligt for planlæggerne bag BlizzCon 2020 at sige, om begivenheden vil være "gennemførlig", som den ser ud nu, skal begivenheden aflyses på grund af aktuelle coronavirus-foranstaltninger.

Lige nu overvejer holdet en række scenarier og muligheder, som inkluderer at aflyse den fysiske begivenhed og gå igennem med et digitalt show i 2021, eller at aflyse hele begivenheden i år og begyndelsen af ​​næste år.

Den første del af brevet, der bebuder ovenstående, kan læses ved at besøge blizzcon.com, som fortsætter med at informere både spillere og fans om, at dette års BlizzCon er slut med:

"Hej Blizzard samfund,

For flere uger siden delte jeg en opdatering om vores usikkerhed omkring at holde BlizzCon i år. Siden da er meget ændret. . . og meget har heller ikke ændret sig. I løbet af denne periode har vi haft mange diskussioner om, hvordan det kan se ud i at holde en konvention i lyset af alle de sundheds- og sikkerhedsmæssige overvejelser, vi gerne vil tage. Vi har også talt om forskellige veje, vi kunne gå, og hvordan hver enkelt kunne kompliceres af udsving i nationale og lokale sundhedsretningslinjer i de kommende måneder. I sidste ende, efter at have overvejet vores muligheder, er vi kommet til den meget vanskelige beslutning om ikke at have BlizzCon i år.

Vi føler os dybt skuffede over denne beslutning, og forestil os, at mange af jer vil føle det samme. Jeg elsker virkelig BlizzCon, og jeg ved, at det er en stemning, der deles af alle på Blizzard. Vi vil meget glip af at forbinde med så mange af jer på stævnet og “genoplade vores nørdebatterier” i efteråret.

Men vi ses igen!”

Smith fortsætter med at forklare, hvordan Blizzard ønsker at afholde en form for en digital begivenhed i begyndelsen af ​​næste år. Det er uklart, hvornår det starter, men det er den nuværende plan ifølge anden del af Smiths brev:

"Vi taler om, hvordan vi kan være i stand til at kanalisere BlizzCon-ånden og forbinde os med dig på en eller anden måde online, langt mindre påvirket af tilstanden af ​​sundheds- og sikkerhedsprotokoller for massemøder. Vi ville gerne gøre dette så hurtigt som muligt, men i betragtning af at dette er et nyt territorium og de forskellige faktorer, der er involveret, vil det højst sandsynligt være engang i begyndelsen af ​​næste år. BlizzCon er også en scene for store esports-begivenheder i Blizzard-spil hvert år, så vi kigger også på alternativer til at støtte nogle af de konkurrencer på højt niveau, der normalt ville finde sted ved showet.

Vi vil fortælle dig mere om vores planer, når de udvikler sig - men i mellemtiden håber vi at se dig udforske Shadowlands, hænge ud i Tavern, skubbe nyttelasten (gør det!), Og hvor som helst ellers i Blizzard universer dig kan strejfe.

Hold dig sikker og hav det godt."

Så hvad betyder det hele? Nå, det betyder, at Blizzard har aflyst planer vedrørende BlizzCon 2020, der finder sted i år. En begivenhed i begyndelsen af ​​2021 kan dog starte med en digital præsentation.

Andre begivenheder