Hvordan var artiklen?

1473330cookie-tjekBandai Namcos Scarlet Nexus udkommer til Xbox One og Xbox Series X
Medier
2020/05

Bandai Namcos Scarlet Nexus udkommer til Xbox One og Xbox Series X

Bandai Namco afsløret Scarlet nexus under Inside Xboxs seneste afsnit. Det kommende spil, der er tale om, ser spillere påtage sig rollen som Yuito Sumeragi - en agent fra Other Suppression Force (OSF). Selvom spillet er planlagt til at blive udgivet til Xbox One og Xbox Series X, kan spillet muligvis også udgives til pc og andre konsoller i fremtiden.

Scarlet nexus udforsker den fjerne fremtid, hvor menneskeheden opdager et psionisk hormon i den menneskelige hjerne, og giver folk ekstrasensoriske kræfter, der ændrer verden på en irreversibel måde.

I denne nye æra stiger sindssyge mutanter, kendt som de Andre, ned fra himlen med en tørst efter menneskelige hjerner. Disse mutanter er meget modstandsdygtige over for konventionelle angrebsmetoder, hvilket tvinger menneskeheden til hurtigt at reagere med mennesker, der besidder akutte ekstrasensoriske evner - kendt som psionics - for at bekæmpe det farlige angreb, som er de Andre.

Herfra vil spillerne følge en OSF-agent, Sumeragi, som er bevæbnet med psyko-kinesis for at afværge denne nye trussel for at redde menneskeheden:

I en fjern fremtid falder menneskehedens sidste håb i hænderne på en elitegruppe af psioniske soldater, som kæmper mod en uovervindelig trussel kendt som "de andre".

Opklar mysterierne om en "Brain Punk"-fremtid fanget mellem teknologi og psykiske evner i Scarlet Nexus.

Spillere vil være i stand til at udforske den futuristiske by New Himuka og afsløre mysterierne om "Brain Punk"-fremtiden, der er fanget mellem teknologi og psykiske evner, når de passer i dette singleplayer-spil.

Som for Scarlet nexus' historie, udforsker spillet mod og heltemod og er tilfældigvis skrevet af sindene bag Tales of Vesperia.

Hvis alt det ovenstående lyder som noget, du kan stå bag, så ved det Scarlet nexus er i øjeblikket under udvikling til Xbox One og Xbox Series X. Ingen udgivelsesdato er blevet annonceret, men i mellemtiden kan du lære mere om dette spil ved at trykke op bandainamcoent.com.

Andre medier