Hvordan var artiklen?

1477990cookie-tjekForfatter David Icke udelukket fra Paypal, YouTube, Facebook for visninger af Coronavirus
Angry Assault
2020/05

Forfatter David Icke udelukket fra Paypal, YouTube, Facebook for visninger af Coronavirus

At udfordre fortællingen er et dødbringende spil i nutidens Big Tech-kontrollerede teknokrati. Den britiske forfatter og foredragsholder David Icke fandt ud af det på den hårde måde, da han systematisk blev deplatformeret efter et interview på Brian Roses London Real YouTube-kanal.

Gendan nettet melder, at Icke er blevet udelukket fra Facebook, YouTube, og nu for nylig PayPal.

Nyheden om hans forbud blev dækket over et par skarpe tweets den 25. maj 2020, der sigtede mod Paypal og Israel i processen.

Dette er ikke varm luft, der blæses gennem den affaldsfyldte ledning af Twitters affaldsbunke på sociale medier.

Hvis du besøger David Ickes hjemmeside og forsøger at klikke på "Doner"-knappen, vil du blive mødt med følgende besked.

WODRq4B

Mange andre åbenhjertige aktivister, forståsegpåere og skabere er også blevet forbudt fra PayPal eller endda deres bankinstitutioner, bl.a. Proud Boys-leder Enrique Tarrio, Soph, Lige stolthed, The Hacker News, Og endda Mr. Obvious, for at nævne et par stykker.

I tilfældet med David Icke er det fordi han har udtrykt synspunkter i modstrid med mainstream-fortællingen om coronavirus.

På hans hjemmeside er der en artikel, hvor hysteriet kaldes en "illusion", og at det er en "falsk epidemi". Jon Rappoport fremlægger sin begrundelse klart nok i en artikel offentliggjort den 28. maj 2020 med titlen "Pandemimønsteret - hvordan illusionen bygges".

Det er overraskende, at Ickes Twitter-konto ikke er blevet lukket endnu, men i betragtning af den måde, Big Tech har bevæget sig igennem og censureret og forbyder nogen, der taler imod dem, skal du ikke blive overrasket, hvis hans tilstedeværelse på sociale medier reduceres endnu mere i den kommende tid. uger.

(Tak for nyhedstipet Doc)

Andet vredt angreb