Hvordan var artiklen?

1472240cookie-tjekAntigraviator, futuristisk racerspil lanceres til Xbox One
Medier
2020/05

Antigraviator, futuristisk racerspil lanceres til Xbox One

Cybernetic Walrus og Iceberg Interactives Unity-drevne racerspil, Antigraviator, er officielt lanceret til Xbox One. Spillet er i øjeblikket tilgængeligt som en digital download fra over på Microsoft Store for $ 19.99.

Spillet er en tempofyldt futuristisk racer, ikke ulig Extreme-G or Redout. Antigraviator fik oprindeligt sin debut på Steam for to år siden tilbage i løbet af foråret.

Oprindeligt var spillet planlagt til at blive udgivet på PS4 og Xbox One senere i 2018, men uanset årsagen blev det forsinket til 2020.

Nu er den tilgængelig til Xbox One og bringer alle de funktioner, der var til stede til pc-udgivelsen, med sig.

I modsætning til Wipeout or Pacer, der er ingen våben i Antigraviator, men du får mulighed for at aktivere power-ups og spore farer, der kan afbryde eller forstyrre dine modstandere, såsom jordbaserede missilkastere, laviner eller lava.

Størstedelen af ​​spillet fokuserer dog på færdighedsbaseret racerløb på tværs af visuelt fascinerende baner på tværs af sletterne i eksotiske verdener. Der er ingen rammer for stokastiske spordesigner her. Hver tur, hver sløjfe, hver gang og hvert hop er omhyggeligt udformet for at skubbe dine færdigheder og nydelse til næste niveau.

Antigraviator inkluderer både delt skærm (for op til fire spillere) og online multiplayer, sammen med skibstilpasning.

Nogle af anmeldelserne er blandede på grund af den grinede karakter af at låse op for nye muligheder i spillet, og nogle mennesker klagede over, at ujævne baneoverflader kan tælle som et styrt sammen med vægge, som de siger fungerer som "magneter". Nogle få bemærkede også, at selvom spillet byder på 15 baner at køre på tværs af, er nogle af dem bare spejlede/omvendte versioner af eksisterende baner, hvilket er noget af en nederdel.

Men andre nyder det i fulde drag Antigraviator, så du bliver nødt til at vade gennem kritikken for at finde ud af, hvad de fordele og ulemper er, der bedst passer til dine forventninger fra et futuristisk racerspil.

Du kan købe spillet lige nu til PS4, pc og nu til Xbox One.

Andre medier