Hvordan var artiklen?

1475930cookie-tjekAnthems redesign ser teamet krympet til effektivt et nyt spil
Nyheder
2020/05

Anthems redesign ser teamet krympet til effektivt et nyt spil

At ringe Anthems udviklingscyklus urolig, siger det mildt. Det var en udviklingscyklus plaget af dårlig ledelse fra ledere og projektledere, som troede, at uden en solid plan ville alt bare komme sammen i de sidste måneder, som det altid har gjort. Alligevel var det altafgørende for projektet at skubbe til politik. Et projekt, som udviklerne ikke havde nogen idé om, hvor det skulle hen, indtil E3 2017-traileren faldt.

Efter lanceringen så situationen ikke blive bedre. Spillere syntes, at spillet var intetsigende, uinspirerende og et stort skridt tilbage fra lignende spil som Destiny. Frostbite gjorde udviklingen af ​​nyt indhold til en massiv smerte. En sag, der ikke blev forbedret af udviklerens lange tid med radiotavshed.

I sidste ende ville tre af de ledende programmører afgå fra Bioware, og Katalysmen mislykkedes at være overhalingsspillerne var blevet lovet. Uden noget løft til den svindende spillerbase, trak Electronic Arts kraftigt stikket til udvikling og flyttede udviklere til Dragon Age 4 eller SWTOR.

Udviklingen er ikke helt afbrudt for Anthem som studiedirektør Christian Dailey forklarede i en blog opdatering. Selvom det ikke er blevet afbrudt, er udviklingsteamet blevet betydeligt reduceret. Ifølge den tilgængelige beskrivelse er overhalingen reelt et nyt spil snarere end en genstart af originalen.

"Anthem-inkubationsholdet er startet, og vi begynder at validere vores designhypoteser. Inkubation er et udtryk, vi bruger internt – det betyder i bund og grund, at vi går tilbage og eksperimenterer/prototyper for at forbedre de områder, hvor vi mener, at vi kom til kort, og for at udnytte alt det, du elsker ved Anthem i øjeblikket. Vi er et lille team - omkring 30-ish, som tjener vores vej frem, da vi satte os for at nå vores første store milepælsmål. Spoiler – dette bliver en længere proces. Og ja, holdet er lille, men hele pointen med dette er at tage os god tid og gå tilbage til tegnebrættet. Og et lille team giver os den smidighed, som et større ikke har råd til.”

Med et smil forsøger han at male udviklingens tilstand så godt som muligt. Alligevel kan det ikke slette, hvordan det, der plejede at være to studier, er blevet reduceret til 30 udviklere. Et tydeligt tegn, at Electronic Arts ikke sætter nogen betydelig tillid til Anthem-mærket fremover.

Sandsynligvis på grund af modreaktionen fra de hyppige pauser med radiotavshed, fortsætter indlægget med detaljer om, hvordan de vil være mere kommunikative og åbne med det, der er tilbage af fanskaren. En følelse, der er svær at tage for pålydende, efter at lignende og gentagne løfter blev givet og aldrig blev indfriet.

"Vi ønsker virkelig, at denne oplevelse skal være anderledes for holdet og vores spillere, men vi ved, at vi har nogle svære udfordringer at tackle. Vi vil gerne inkludere dig mens vi går og være åbne og ærlige med, hvor vi er, og hvad forventningerne er til, hvor vi skal hen. Virkeligheden er, at du vil se ting, der ser fantastiske ud, men som ender på klipperummets gulv, eller ting, som du måske synes er grimme, som du føler, vi bruger for meget tid på – men i eksperimenterens ånd er dette alt i orden. Vi ønsker virkelig at give dig al den gennemsigtighed, vi kan på grund af din passion og interesse for Anthem. Men med det kommer man at se, hvordan pølsen er lavet – hvilket i øvrigt ikke altid er kønt.”

"Vi vil også begynde at sammensætte nogle regelmæssige kommunikationer til alle for at vise/tale om disse ændringer og vores fremskridt. Denne blog er et eksempel, men vi vil også gerne inkludere dig i mere af den daglige dag og forhåbentlig give dig nogle rigtige interaktioner med teamet. Disse opdateringer kunne komme i form af en ad-hoc-livestream, eller noget cool konceptkunst udgivet på sociale medier, eller en lejlighedsvis feed af mig krøllet sammen i en bold, der græder i hjørnet...

Vi vil vende tilbage til alle om, hvordan vores opdateringskadence vil se ud snart, efterhånden som vi begynder at give dig en loop i vores fremskridt."

Hvis Electronic Arts brugte mindre tid på at fokusere på politik og samarbejde med Stasi-agenter og mere tid på at lytte til deres udviklere og forbrugere, ville de måske ikke befinde sig i dette rod. Med Dragon Age 4 rapporteret som værende endnu en Battle Royal-titel, der stadig bruger den meget forhadte Frostbite-motor, der ikke ser ud til at være tilfældet i den nærmeste fremtid.

Andre nyheder