Hvordan var artiklen?

1550680cookie-tjekWildfire, Pyromaniac Platformer lanceres på pc 26. maj
Medier
2020/04

Wildfire, Pyromaniac Platformer lanceres på pc 26. maj

Fysik-baserede platforme er blevet en ting i disse dage takket være spilmotorer, der gør det velsmagende for udviklere at mikse og matche en masse teknologi, der ikke var tilgængelig i 1990'erne, med sprite-baserede kunstværker fra den svundne æra. Det, vi får, er en blanding af ny-skole-fysik med old-school-grafik. Et sådant spil er Sneaky Bastard's Wildfire, som minder om, men ikke helt som Nolla Games' Noita.

Den store forskel på de to er, at den elementære magi i Wildfire er meget mere ensartet og struktureret, hvor-som Noita var meget mere fri-form og rogue-lite, og lod spillere eksperimentere med alle slags skøre effekter.

Men hvis du ville have noget med lidt mere traditionelle platformspuslespil og kamp, Wildfire tilbyder en oplevelse, der ser ud til at fange følelsen af ​​questing og eventyr fra gammeldags platforme, men med evnen til at manipulere elementerne på uforudsete måder, der kan skabe nogle opfindsomme løsninger på nye problemer.

Som du kan se, byder spillet på en række forskellige quest-typer, mens du kæmper tilbage mod dem, der forsøger at brænde din landsby ned. Jeg er chokeret over, at du kommer til at spille som en fyr, og at du selv med to-spiller co-op er to fyre, der går imod, hvad der ser ud til at være en flok voldelige krigerkvinder. Mærkeligt, men okay.

Nogle af quests involverer at redde landsbyboere, nedlægge fjendens højborge eller nå bestemte destinationer.

Du kan se, at to-spiller samarbejdstilstanden giver dig mulighed for at mikse og matche dine evner for at komme videre, og det hjælper med at give spillet en følelse af letsind og sjov, mens du eksperimenterer med en lang række måder at løse eller overvinde forskellige forhindringer på.

Det genopfinder ikke hjulet, og det behøver det ikke, men hvis du er interesseret i denne fysikbaserede platformspil med temaet pyromanti, kan du prøve at få fingrene i Wildfire starter den 26. maj. Spillet er i øjeblikket tilgængeligt til ønskeliste lige nu over på Humble Bundle-side.

Andre medier